Devojčica (14) iz Leposavića, koju je otac R. M. (54) tri godine silovao i napravio joj dete, opisala je psiholozima i policajcima sve strahote koje je doživela tokom zlostavljanja. Prvi put je silovana kada je imala 11 godina, a maltretiranje je nastavljeno sve do njene 14. godine.

- Rano je ostala bez majke, koja je preminula ubrzo nakon porođaja. Godinama nakon toga živela je kod svoje babe, a kada je ona preminula, prešla je kod oca. Devojčica tvrdi da je tata u početku bio dobar prema njoj, a da je onda počeo neprikladno da je dodiruje - kaže za „Alo!“ izvor iz kosovske policije.

PROČITAJTE: TRI TINEJDŽERKE UBILE OCA, ČUVENOG MAFIJAŠA! Godinama ih je tukao i SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO! Sada im preti po 15 godina robije!

Devojčica je počela da izbegava oca, ali nikome nije smela da kaže šta se događa u njihovoj kući.

 

- Devojčica je posle prvog silovanja danima plakala. Nije izlazila iz kuće, a onda su usledili novi napadi. Otac je smatrao da ima pravo da joj radi sve što poželi, jer je ona njegova ćerka - kaže naš sagovornik.

Osumnjičeni otac je priznao da je tri godine silovao ćerku. Određen mu je pritvor i prebačen je u zatvor u Kosovskoj Mitrovici. Silovana devojčica dobiće neophodnu pomoć psihologa.

PROČITAJTE: NOVI DETALjI TRAGEDIJE U BORČI Nisu mogli da se izbore sa gubitkom sina, pa otišli u smrt zajedno (FOTO) 

- Sada treba raditi na saniranju posledica. Njoj je pre svega neophodna pomoć psihologa - kaže naš izvor.
Meštani Leposavića kažu da dobro poznaju R. M. i da ne mogu da veruju šta je uradio svojoj ćerki.

- Delovao je kao brižan otac. Radio je i pričao je da svaki dinar troši na svoju ćerku i kuću. Neka robija i posle zatvora neka se ne vraća ovamo! Takvi monstrumi nam nisu potrebni - kaže meštanin Leposavića.

Scroll to top