BalkansPress

Dobro došli!

Taksista Milomir D. (65) poginuo je, a šest osoba je povređeno kada je taksista 600 metara vozio trakom za suprotan smer na autoputu nedaleko od kule „Geneks“.

Kako nezvanično saznajemo, taksista je imao psihičkih problema i želeo je da izvrši samoubistvo tako što se zakucao u kombi!

Nesreća se dogodila u subotu u 23.51 na autoputu u Beogradu, kada je, kako saznajemo, vozač taksija vozio trakom u suprotnom smeru od predviđenog i sudario se direktno s kombijem, na isključenju za Bežanijsku kosu. Kombijem je upravljao Bojan M. (38) i, kako saznajemo, iz tog vozila je povređeno šest osoba.

 

- Taksista je zadobio teške povrede, bio je živ nakon udesa, ali je preminuo u Urgentnom centru. Iz kombija su teže povrede zadobila tri muškarca, od 28, 30 i 38 godina, i žena od 30. Dve žene, starosti oko 26 i 27 godina, lakše su povređene. Svi su prevezeni u Urgentni centar. Taksista je davao znake života, međutim, izgubio je bitku za život - ispričao je izvor blizak istrazi.

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

*Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kako nezvanično saznajemo, Milomir D. je prešao u traku za suprotan smer, ka centru Beograda, jer je želeo da izvrši samoubistvo. Na licu mesta bile su četiri ekipe Hitne pomoći, a još nije poznato kojem taksi udruženju je pripadao Milomir D.

- Milomir D. je pokušao samoubistvo! Odlučio je da to uradi na veoma tragičan način, tako što je „opelom“ ušao u suprotni smer i direktno udario u kombi. Srećom, ljudi iz kombija su preživeli. Taksista je imao ozbiljnih psihičkih problema i to je verovatno bio glavni razlog zašto je digao ruku na sebe. Pritom, taksista prilikom udesa nije imao vezan pojas, a navodno mu je istekla i taksi dozvola. Psihički problemi su ga dugo mučili, a vozio je gotovo 600 metara u suprotnom smeru, tako da je mala mogućnost da je bila slučajnost ili zabuna! - ispričao je izvor blizak istrazi za naš list.

Ekipa Hitne pomoći je nesrećnog taksistu, kao i ostale povređene nakon udesa prevezla u Urgentni centar, međutim, njemu nije bilo spasa.

- Milomir D. je bio na reanimaciji, međutim, uprkos borbi lekara, nije mu bilo spasa! Četvoro iz kombija je zadobilo višestruke povrede, a dvoje je lakše povređeno. Teže povređeni su stabilno i van životne opasnosti - ispričao je naš sagovornik.

Nije zvanično potvrđeno da li je taksista pokušao da izvrši samoubistvo, kao ni da li je imao porodicu.

Scroll to top