Više osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.45 časova dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako nezvanično saznajemo, jedna devojka je stradala.

 

Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada su se sudarili kamion i nekoliko vozila.

Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći u Inđiji, njihove ekipe su bile na terenu, jedan muškarac sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar u Novom Sadu, dok je nekoliko osoba prebačeno u beogradski Urgentni centar.

Na licu mesta izašli su i vatrogasci, a automobili koji su učestvovali u sudaru su smrskani. Portal "Uživo sa novosadskih ulica" prenosi da su vatrogasci skoro dva sata sekli automobil kako bi došli do tela devojke.

Prema nezvaničnim informacijama, među povređenima se nalaze i dve osobe koje su pretrpele teške povrede.

Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil marke "bmw" pri velikoj brzini "isekao" šleper, zbog čega je šleper izleteo u traku suprotnog smera i sudario se sa vozilom u kome se nalazila nastradala devojka.

Međutim, tačan uzrok nesreće pokazaće policijska istraga.

Kako saznajemo, u Urgentnom centru su nakon nesreće dovežene četiri osobe. Troje ljudi je nakon dijagnostike pušteno kući, a samo jedna osoba je zadržana. Ona se, kako saznajemo, trenutno nalazi u jedinici intenzivne nege, ali joj život nije ugrožen. U beogradski Urgentni centar je primljena radi dalje dijagnostike, koja je trenutno u toku.

 

U spasavanju povređenih učestvovao Saša Janković

U spasavanju povređenih je učestvovao i Saša Janković, lider PSG.

- Tačno je da se dogodio težak saobraćajni udes, ali ja nisam povređen, niti je moj automobil oštećen. Ja sam se samo zaustavio da vidim šta se dešava i da li mogu nekako da pomognem - rekao je Janković.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top