BalkansPress

Dobro došli!

Kafedžija sa Ade Ciganlije Slavoljub S. (57), koji je uhapšen zbog sumnje da je od juna prošle godine imao seksualne odnose sa maloletnicama koje su radile u njegovom kafiću i to snimao, a potom ih ucenjivao snimcima i podvodio prijateljima za novac, na ovaj način zloupotrebio je najmanje desetak devojčica, saznaje Kurir.

Osumnjičeni, koji se na saslušanju branio ćutanjem, bio je opsednut devojčicama, o čemu najbolje govori podatak da nijedna maloletnica koja je dolazila da radi kod njega nije smela da bude starija od 16 godina. On je pribegavao različitim metodama kako bi pridobio naklonost devojčica i manipulisao njima.

 

- U prvom trenutku ih je navodno zapošljavao kao konobarice ili igračice, dok neke nisu ništa radile i samo bi sedele u kafiću, a on bi im plaćao piće. Onda bi im davao da piju alkohol i puše nargile, nakon čega ih je vodio u potkrovlje svog lokala da bi ga navodno izmasirale - navodi sagovornik Kurira blizak istrazi.

Međutim, tamo bi ih ubedio da imaju seks.

- Počelo bi masažom, ali bi se završilo seksualnim odnosom koji je snimao telefonom. Snimke je koristio kako bi ih kasnije ucenjivao, ali i da se hvali prijateljima. Nekim devojkama bi posle odnosa davao od dve do tri hiljade dinara - kaže naš izvor.

Među snimcima iz telefona manijaka pronađen je i jedan na kojima su dvojica dečaka.

- Dvojica dečaka oko 12-13 godina oralno zadovoljavaju jedan drugog. I to je Slavoljub snimio. Takođe, na jednom snimku se vidi kako njega istovremeno dve devojčice oralno zadovoljavaju - prepričava jezive detalje naš izvor.
Prema njegovim rečima, Slavoljub S. je dnevno seksualno iskorišćavao po dve tri devojčice.

 

- U stalnoj vezi je bio sa njih desetak i sa njima je mogao da radi bukvalno šta je hteo. Osim što je sam imao seks s njima, podvodio ih je svojim prijateljima, a ako bi se bunile, govorio bi im da će na društvenim mrežama da objavi njihove snimke. Od žrtava je stalno tražio da dovode drugarice u lokal, koje bi potom po ustaljenoj šemi spopadao dok ih ne odvede u potkrovlje - kaže naš sagovornik i dodaje da je pojedinim devojčicama napasnik kupovao razne jeftine poklone i ponekad vozio svojim kolima u školu.

Većinu vremena u svom lokalu Slavoljub je provodio u potkrovlju.

- Taj prostor je prilagodio svojim izopačenim potrebama. Napravio je sobu s velikim krevetom i kupatilo. Prilikom hapšenja, navodno je gore pronađeno preko 200 prezervativa i razna seksualna pomagala - reko je izvor Kurira.

Bio svestan da će ga uhapsiti: Nije hteo da stane

Oni koji poznaju osumnjičenog Slavoljuba S. kažu da je u poslednje vreme znao da će biti uhapšen, ali da nije želeo da prekine s onim što je radio.
- Više puta je, vodeći se time što su devojčice pristajale da budu s njim zarad jeftinih poklona, govorio da mu je savest čista - kaže jedan od poznanika osumnjičenog.

Kukavica: Ćutao kad je upala policija

Sagovornik Kurira koji je prisustvovao hapšenju Slavoljuba S. kaže da je sve delovalo kao da je vanredna situacija.
- U lokal je upalo oko dvadeset policajaca s "heklerima". Tražili su Slavoljuba, ali on je sedeo i nije želeo da se javi. Tek kada su treći put viknuli njegovo ime i prezime i kada su već došli kod njega, dao im je ličnu kartu. Stavili su mu lisice i odveli ga u potkrovlje. Ne znam šta su gore radili, ali se čulo se kako viču na njega - kaže naš sagovornik.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top