BalkansPress

Dobro došli!

Novorođenče koje je u četvrtak pronađeno ostavljeno među koprivima pored planinskog puta ka selu Oruglica, na teritoriji opštine Lebane, primenulo je jutros u leskovačkoj Opštoj bolnici.

 

Policija je pronašla tridesetdvogodišnju ženu M.S. za koju sumnja da je ostavila devojčicu odmah po rođenju, ali ona negira da se porodila iako je to, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno medicinskim pregledom.

Ona se nalazi na Odeljenju ginekologije u Leskovcu i pod policijskim je nadzorom. Beba je, prema rečima lekara, u leskovačku bolnicu stigla u veoma teškom stanju. Tokom noći je pokazivala znake oporavka, ali je jutros došlo do komplikacija koje nije uspela da preživi.

- Naše osoblje na Odeljenju neonatologije je dalo sve od sebe i prvi jutarnji izveštaj je govorio da je najgore prošlo. Međutim, nešto posle sedam časova sam obavešten da je devojčica, nažalost, preminula - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je potvrdio da se na Odeljenju ginekologije nalazi žena za koju se sumnja da je majka devojčice i istakao da su lekari obavili svoj deo posla, a da je sve ostalo na istražnim organima i policiji.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top