F. B. uhapšen je zbog sumnje da je silovao bivšu devojku D. N. (22) iz Subotice. On se tereti da je brutalno pretukao D. N, a potom je zaključao u kuću, skinuo golu, vezao i silovao devet puta. Brutalno iživljavanje trajalo je celu noć, a zlostavljana devojka je na sreću uspela da pobegne i prijavi manijaka.

- F. B. i D. N su bili u vezi oko dva meseca, a raskinuli su pre tri meseca. Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim da ju je izgubio, pa je i posle raskida nastavio da je uznemirava - kaže sagovornik.

 

Kobnog dana F. B. je navodno došao u kuću bivše devojke, a potom je uz pretnje odvukao u svoju kuću, gde se iživljavao nad njom.

- Upao je u stan D. N. i vikao na nju. Pretio joj je da mora da bude sa njom ili će je ubiti. Nakon toga je iz njene torbe uzeo ličnu kartu, mobilni telefon, 12.000 dinara i 20 evra. Zgrabio ju je za ruke i bukvalno vukao po ulici do svoje kuće koja se nalazi nekoliko ulica dalje - priča izvor.

Nesrećna žena nije ni slutila kakav je pakao čeka i kroz kakve će muke proći.

- Uvukao ju je u sobu, zaključao vrata i počeo da je vređa. Ponavljao je da D. N. mora da živi s njim, psovao je i onda ju je udarao pesnicama i kaišem po telu i glavi. Posle premlaćivanja naterao je žrtvu da se skine gola, pa joj veza ruke majicom, a usra kaišem kako niko ne bi mogao da čuje njene vapaje - kaže sagovornik.

Kako dodaje, nasilnik se tu nije zaustavio.

- Hteo je da ima seks sa D. N, ali je onda odbila. Tad ju je ponovo pretukao, a potom silovao čak devet puta. Sledećeg dana monstrum je izašao iz kuće, a žrtva je uspela da se spase - priča izvor.

F. B. je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top