BalkansPress

Dobro došli!

Tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu kako bi se utvrdio pravi razlog smrti Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije koja je krajem aprila, u četvrtom mesecu trudnoće, pronađena mrtva, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, istraga smrti pokojne Bojane Milanović još uvek je u toku.

- Naloženo je da se obave sva potrebna veštačenja kako bi se utvdilo da li je zaista počinila samoubistvo, kako su prvi rezultati ukazivali, ili je u pitanju ubistvo. Ispituje se, između ostalog, da li je mogla da sama puca iz lovačkog karabina i to dva puta - objašnjava izvor “Blica” upoznat sa istragom.

 

Da je istraga smrti pokojne Bojane, koja je pronađena mrtva u petom mesecu trudnoće svega nekoliko dana pre venčanja, u toku, potvrdila je za “Blic” i njena majka Snežana Stevanović.

- Još uvek, koliko znam, nema ništa novo. Čekamo rezultate i nadamo se da će se sve uraditi najbolje moguće. Samo želim da se istraga ubrza i da istina izađe na videlo - kaže Bojanina majka.

PROČITAJTE: ŠOKIRAĆETE SE! Evo zbog čega na Balkanu ovo leto pada kiša! PONAVLJA SE DOGAĐAJ IZ 2006. GODINE

Bojana sa verenikom

*Bojana sa verenikom; Foto: Facebook

Podsećanja radi, stravična tragedija dogodila se krajem aprila ove godine, pet dana pred Bojanino venčanje. Prema informacijama koje su se pojavljivale prvih dana nakon njene smrti, nesrećna devojka iz za sada nepoznatih razloga pucala je u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika, koji je, kao i ona, pripadnik Vojske Srbije. Kada se Bojana navodno ubila, on je bio na dežurstvu i radio je noćnu smenu, a kada se vratio, zatekao je njeno beživotno telo.

PROČITAJTE: CEO SVOJ ŽIVOT JE PRETVORIO U GODIŠNJI ODMOR Preminuo najpoznatiji srpski moreplovac koji je oplovio čitav svet sa svojom porodicom

Bojanini prijatelji i porodica od samog pronalaska njenog beživotnog tela izražavali su sumnje da je ona mogla da počini samoubistvo, ističući da je ona devojka vedrog duha, nasmejana, koja nije imala suicidnih misli.

 

Joviša Marinković, Bojanin verenik, rekao je za medije da je ona tog kobnog dana bila “vesela, kao i svaki drugi dan”. Familija, kao i komšije, pričali su o njima kao “najsrećnijem paru koji poznaju”. Taj opis potvrđuju i fotografije koje je ovaj par napravio samo tri dana pre Bojaninog samoubistva. Par je posetio manastir Kaona, gde su se slikali zagrljeni i nasmejani. Bojanu je Joviša tada fotografisao između freske Bogorodice koja ljubi malog Isusa Hrista i kolevke za bebu, što je verovatno njena poslednja fotografija.

Bojanina snaja Dragana, koja živi u istoj kući i takođe je u drugom stanju, rekla je da je nešto puklo, ali da nije ulazila u sobu smatrajući da se Bojana odmara, a i retko je izlazila, jer je ranije živela u Sremskoj Mitrovici, pa ovaj kraj ne poznaje najbolje.

Bez oproštajnog pisma

Bojanin verenik ispričao je za medije da je u potpunom šoku i da je to bio grom iz vedra neba.

- Otišao sam na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primetio. Ona je bila vedra, nasmejana kao i uvek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor - rekao je Joviša Marinković.

On je tvrdio da Bojana nije ostavila nikakvu oproštajnu poruku koja bi mogla da razjasni njenu smrt.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top