Na Ostružničkom mostu u Beogradu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, a druga je teško povređena.

- Udes se dogodio u 9.51. Jedan muškarac od 60 godina je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda, dok je drugi od 53 godine prevezen u Urgentni centar - rekao je za "Blic" Mirko Lutovac, koordinator za odnose sa javnošću Hitne pomoći.

 

Kako su objasnili iz MUP-a, do nesreće je došlo kada je putničko vozilo novosadskih tablica pravilo polukružno skretanje na Ostružničkoj petlji pre ulaska u tunel. U tom trenutku je teretno vozilo udarilo u automobil.

PROČITAJTE: Beba Milena je zverski pretučena, a niko je nije odveo u bolnicu: Mozak joj je oštećen, nogice polomljene i postoji sumnja da će izgubiti vid (FOTO)

- Život je izgubio vozač automobila, dok je vozač teretnog vozila zadobio povrede - rekli su iz MUP-a.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, policija i dalje obavlja uviđaj, automobil u kojem je bio nastradali muškarac je uklonjen sa kolovoza, a uskoro će biti pomeren i kamion koji je, inače, stranih registarskih tablica.

PROČITAJTE: MASAKRIRAĆU TE, SILOVAĆU TI DETE I MAJKU: Cela Hrvatska strahuje zbog CRNOGORCA, žrtva mu je bio i REPREZENTATIVAC HRVATSKE!!!

Svuda u okolini mogu se videti razbacani delovi karoserije, retrovizori, staklo...

Obustava saobraćaja preko Ostružničkog mosta trajala je 15 minuta, a i sada se saobraćaj odvija otežano, vozila se propuštaju naizmenično, pa se kolone protežu od Surčina do Orlovače.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top