Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović više od dve godine potresa srpsku javnost, a rešenje najmisterioznijeg ubistva u Srbiji ni posle više od 25 meseci istrage nije na pomolu. 

 

Ekipa "Espresa" posetila je juče nasip u borčanskom naselju Crvenka gde je spomen ploča Jelene Marjanović, koju je porodica podigla, jer je baš na tom mestu nađeno njeno beživotno telo.

*foto: Filip Plavčić

Međutim, prizor koji smo zatekli na tom mestu nas je prilično razočarao. Dok je bila živa Jelenina majka Zorica Krsmanović, vodilo se računa da na ovom mestu uvek bude sveže cveće, da prilaz i deo oko spomen ploče bude uredan, da deo za sveće uvek bude spreman za nove. Međutim, sada nije takva situacija.

PROČITAJTE: "OVO POSTAJE VEOMA LOŠE..." Gledao je smrti u oči i upalio kameru: Putnik snimao poslednje trenutke leta pre nego što se avion srušio (VIDEO)

*foto: Filip Plavčić

 

Čini se da odavno niko nije posetio ovo mesto, smeće se nalazi svuda oko spomenika, sveće su potpuno oborene i pale, izgleda da neko ko ih je zapalio poslednji put nije ni sačekao da izgore, cveće je uvenulo, a jedna vaza veštačkog nije promenjena ko zna koliko meseci.

PROČITAJTE: Ušla sam u kuće 20 VRAČARA i imam nešto VAŽNO da kažem: Pre nego što krenete kod vidovnjaka ne zaboravite ovih 7 ČINJENICA

*foto: Filip Plavčić

Ova slika zaista nas je rastužila, jer očigledno da otkako je Jelenina majka Zorica umrla, ovo mesto slabo ko i obilazi. Jelenina tetka koja je sa majkom provodila dosta vremena i često obilazila nasip i grob, ne živi u Beogradu, i izgleda ne dolazi toliko često otkad joj je i sestra umrla. Po svemu sudeći, izgleda da ni Marjanovići nisu odavno posetili mesto gde je pronađeno beživotno telo Jelene Marjanović.

(BalkansPress / Espreso.rs)

Scroll to top