BalkansPress

Dobro došli!

Desetogodišnji dečak iz doma za nezbrinutu decu u nedelju je, na bazenu Sportskog centra Banjica, bio meta starijeg muškarca koji ga je stavio u krilo, ljubio ga u usta i dodirivao na nepriličnim mestima.

- Mladić zaposlen na bazenu kao spasilac bio je šokiran kada je ugledao da stariji muškarac ljubi dečaka i pipa ga za donji deo tela. Čim je to video, odmah je otrčao do telefona i pozvao policiju, koja je došla na lice mesta - priča za Alo izvor blizak istrazi.

 

Kako saznajemo, reč je o Nikoli N. (56) iz Zrenjanina i dečaku M. M. štićeniku jednog doma za decu bez roditelja. Nikola N. (56) iz Zrenjanina uhapšen je jer je viđen kako ljubi dečaka (10) u usta i pipka ga po intimnim delovima tela.

PROČITAJTE: KUDA IDE OVAJ SVET?! Dečak (6) se vraćao kući od bake, našli mu stidne dlake na odeći, a onda su OTKRILI JEZIVU ISTINU

- Ne znamo da li su njih dvojica došli zajedno na bazen ili ga je pedofil spopao na bazenu. Svi smo u šoku! Radnik nije mogao da se smiri od prizora koji je ugledao - kaže naš sagovornik.

*Jeziva scena desila se na bazenu, Foto: Čitalac Telegrafa

Kako saznajemo, policija je uhapsila muškarca, koji je odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza lazarević" u Beogradu.

- Smešten je u Lazu, a sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje. Nije poznato odakle je dečak rodom i da li je rodbina sa njim u kontaktu, ali je sada sklonjen na sigurno - kaže naš izvor.

PROČITAJTE: ISPOVEST MAJKE ZLATE "Moju devojčicu je silovao brat! Vrištala je i otimala se, a niz noge joj se slivala krv"

Napadi pedofila na maloletnike poslednjih godina nisu retkost u Srbiji. Na meti manijaka su kako devojčice, tako i dečaci različitog uzrasta. Među manijacima ima I mlađih I starijih iz svih društvenih slojeva i bave se različitim profesijama. Sredinom prošle godine javnost je šokirao napad migranta (28) iz Avganistana, koji je pokušao seksualno da iskoristi dečaka od 13 godina.

- Dečak M. C. je ispričao da je sedeo na klupi u ulici Milosava Pavlovića u Obrenovcu, kada je migrant seo pored njega i uhvatio ga za polni organ bez reči. Dečak je ustao s klupe preplašen, ali se migrant ni tada nije zaustavio već je skinuo pantalone i dečaku pokazao zadnjicu. Migrant je uhapšen zahvaljujući dečaku koji ga je prepoznao s fotografije - rekao je tada naš izvor.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top