Dok je živela u Beogradu, Barbara Bojović važila je za jednu od najlepših žena srpske prestonice. Kao kćerka Petra Borote, čuvenog golmana „Partizana“ i „OFK Beograda“, živela je poput princeze. Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je postizao na stadionima OFK-a i „Partizana“ znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu.

Iz „tatine škole“ Barbara Borota izašla je kao odličan đak. Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i spremnosti da svakome sve „skreše u brk“, vrlo brzo je postala „zaštitno lice Beograda“. Pa ipak, nije se previše eksponirala; na nagovor prijatelja, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a onda se posvetila životu u ilegali.

 

Zahvaljujući atraktivnom fizičkom izgledu i muškim pristupom životu, Barbara je brzo zapala za oko Luki Bojoviću, članu Arkanovih „Tigrova“. Tek pristigao sa ratišta, napojen pričama o srpskom junaštvu, neobuzdan i hirovit, Luka shvatio je da mora da bude „manji od makova zrna“ ne bi li Barbara popustila i postala njegova devojka.

O njihovoj vezi malo se pričalo i pisalo. Čini se da španska policija ima najviše informacija o bračnom životu ozloglašenog Luke i njegove lepe supruge, koja mu je rodila troje dece.

PROČITAJTE: Baka Mara (99) puca od zdravlja: "Da radim OVO što vi svaki dan radite, davno bih bila pod zemljom!" Sigurna da će živeti bar još 10 godina

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom. Trudili su se da nikome ne budu „trn u oku“, pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo.

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu  Valensiji, španski policajci obelodanili su da su „digli Luku tako što su prethodno pratili njegovu ženu“. Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom.

 

Španci su ga uhvatili u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“.

PROČITAJTE: PLANIRALI SVADBU U SEPTEMBRU, PA IH AUTO POKOSIO U BEČIĆIMA: Snežana se na sekund probudila iz kome i pitala za verenika, pa ponovo utonula u san

*foto: Aleksandar Jovanović Cile

Komšije su opisivale Barbaru kao neupadljivu ženu, dobru domaćicu i požrtvovanu majku, apsolutno posvećenu deci, njihovom školovanju i hobijima. Očito da je Luka dotirao dečje odlaske na plivanje, tenis i fudbal, jer, kako policija tvrdi, Barbara od novca zarađivanog kao vlasnica poslastičarnice „Ice Creams and Deserts“ nije mogla deci da priušti personalne trenere. Takvu pretpostavku iznela je i španska policija, koja je prethodno proverila poslovanje Barbarine poslastičarnice, ali i njene bankovne račune.

PROČITAJTE: OGRLICA OD DUKATA, DO KOLENA, VREDI KAO CEO JEDAN STAN Kad Pešterci iz dijaspore dođu na odmor, odmah se vidi ko NAJVIŠE ZARAĐUJE (FOTO, VIDEO)

Policija je prekontrolisala i stan u kom je Luka živeo. Tamo su pronašli Barbarina pisma na kojima su nacrtana srca probodena strelama. Ovakvi detinji izlivi nežnosti najpre su nasmejali policajce, ali kada su pročitali sadržaj tih pisama, shvatili su da su ona odgovor na Lukine poruke koje su bile isto tako intimne, nežne i tople kao Barbarine.

(BalkansPress / Alo)

Scroll to top