Dvojica mladića iz Beograda M.R. (19) i U.Z. (18) uhapšeni su u Herceg Novom zbog sumnje da su prebili glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući.

Mladići su iznajmili smeštaj kod Trojanovića, a incident se dogodio 9. avgusta posle ponoći kad je glumac zamolio goste da ne prave toliku buku jer je već bilo kasno. Njima je to navodno zasmetalo i nakon kraće prepirke počeli su da biju Trojanovića. Batinanje je prema nezvaničnim informacijama bilo toliko brutalno da mu je lice bilo popuno deformisano od primljenih udaraca.

 

Trojanović je zbog povreda hitno odvežen u Opštu bolnicu u Meljine.

Incident je prijavljen policiji, ali su mladići pobegli pre dolaska patrole. Zahvaljujući izjavama prebijenog Trojanovića i ostalih svedoka uhapšeni su istog dana oko 13 časova.

- Državljani Republike Srbije M.R. (19) i U.Z. (18) su osumnjičeni da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje - navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Njima je sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom odredio pritvor u trajanju do 30 dana nakon čega su sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija – Istražni zatvor u Podgorici.

Zoran Trojanović je dugogodišnji glumac Hercegnovskog pozorišta, a 26. juna je imao premijeru predstave "Pršut, sira i Šekspira".

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top