Milena M. (18) iz Kruševca uhapšena je juče zbog sumnje da je seksualno zlostavljala i pretukla sugrađanku, devojčicu od 13 godina, jer joj je navodno preotela dečka, saznaje "Blic".

Sumnja se da je Milena M. u nedelju, 19. avgusta, devojčicu, nakon što ju je odvela na lokalno groblje u Kruševcu, više puta udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Fotografije devojčice je, potpuno javno, objavila na svom Instagram profilu!

 

- Ona je devojčicu napala navodno jer joj je preotela dečka. Na silu ju je odvela na groblje, gde joj je navodno pokazivala fotografije koje je napravila dok je tinejdžerku pratila kada je bila u društvu njenog dečka. Zatim ju je tukla i terala da prizna “aferu”. Govorila joj je: “Priznaj da si ku...a” i terala je da viče "Ja sam k...a" . Što je najšokantnije, osim osumnjičene, na groblju su iživljavanje posmatrale još dve devojčice i jedna dečak - svi maloletni - ali je tužilac odlučio da njih ne obuhvati krivičnim postupkom - kaže za “Blic” izvor iz istrage.

PROČITAJTE: ONI ŽIVE SAN SVIH SRBA: Žive u Srbiji, dva meseca godišnje rade, a za to mesečno dobiju po 5.000 evra!

Na ovom groblju se dogodilo zlostavljanje

*Na ovom groblju se dogodilo zlostavljanje; Foto: N. Božović / RAS Srbija

Kruševačka policija je privela osumnjičenu u Viši sud odmah nakon što je oštećena prijavila zlostavljanje, što je bilo tri dana nakon što se incident dogodio. Policija je potom reagovala, a fotografije su u međuvremenu uklonjene sa pomenute društvene mreže. Mileni M. je određen pritvor.

- Lekar koji je pregledao devojčicu prijavio je policiji povrede koje je zatekao na njenom telu. Policija je nakon saslušanja devojčice i uvidom u fotografije koje su stajale na profilu osumnjičene na Instagramu, uhapsila M. M. i odredila joj policijsko zadržavanje - kaže izvor iz policije.

Kako nezvanično saznajemo, M. M. je već nekoliko godina na evidenciji Centra za socijalni rad u Kruševcu.

- Dete je razvedenih roditelja, i neko vreme je provela u hraniteljskoj porodici zbog problema koje je pravila. Ali, pre izvesnog vremena je pobegla iz te porodice. Jedno vreme se zabavljala sa problematičnim momkom, a nema je ni u evidenciji srednjih škola u Kruševcu, što znači da je samo završila osnovnu školu - kaže izvor „Blica“.

 

Prema nezvaničnim informacijama, devojka već ima bogat krivični dosije. Prijavljivana je za učestvovanje u tučama 2015. i 2016. godine. Kod nje je policija u jednom navratu našla i gasni pištolj.

PROČITAJTE: UZNEMIRUJUĆI VIDEO Objavljen snimak kako je automobil u Crnoj Gori pokosio verenike iz Srbije

Sudiće joj se kao maloletnici: Dan po prebijanju napunila 18 godina

Interesantno je da je osumnjičena Milena M. navodno krivično delo počinila dan pre nego što je napunila 18 godina. Zbog te interesantne podudarnosti, Mileni M. će se suditi kao maloletnici, zbog čega će sasvim sigurno izbeći ozbiljniju kaznu.

Brutalna tuča učenica

*Foto: Privatna arhiva

Kruševljane je pre tri godine šokirao video-snimak na kojem se vidi kako tri učenice prvog razreda Hemijske škole iz ovog grada tuku svoju školsku drugaricu. Brutalni okršaj posmatrao je veliki broj učenika, ali niko nije pomogao devojci koju su šutirali dok je ležala na zemlji.

PROČITAJTE: TUŽBE ZBOG DUGOVA ZA KOMUNALIJE: Do kada treba čuvati račune da ne biste papreno plaćali nepostojeće dugove

Maloletnici ubili bivšeg fubalera

Dvojica maloletnika iz Kruševca uhapšeni su zbog sumnje da su krajem januara do smrti pretukli bivšeg fudbalera Dragana Novosela (64). Postupak je obustavljen pred Višim sudom u Kruševcu. Nakon procene sudskog veštaka, dalje postupanje prebačeno je u nadležnost Centra za socijalni rad. U Centru za socijalni rad rekli da su porodice ovih maloletnika dugogodišnji korisnici prava iz oblasti socijalne zaštite, a da su dečaci prvi put na evidenciji kao počinioci krivičnog dela.

(BalkansPress / blic.rs)

Scroll to top