Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije "Kuća od srca", teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

Denda se nalazila u automobilu "opel" s još jednom ženom, koja je upravljala kolima, kao i sa mladićem (20), koji je najverovatnije član porodice kojoj je emisija "Kuća od srca" gradila kuću, prenosi "Kurir".

- Sandra se sa koleginicom i mladićem vozila poljskim putem. "Opel", u kome je Sandra sedela na zadnjem sedištu, iz još uvek neutvrđenih razloga, izgubio je kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov - kaže izvor ovog lista.

 

Ekipe Hitne pomoći koje su došle zatekle su novinarku sa teškim povredama glave i bez svesti.

- Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil priklještio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv - kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

- Nalazi se na odeljenju intenzivne nege i lekari čine sve da joj spasu život - objasnio je njihov sagovornik i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povređena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda.

PROČITAJTE: BLIZANCI U SMRT OTIŠLI ZAJEDNO Jedan se razneo eksplozivom, a drugi uzeo pušku kad je video šta se dogodilo

Kako nezvanično saznajemo, Sandra je priključena na aparate za disanje i lekari je drže u veštačkoj komi.

Ona je u nesreći polomila dva rebra, pluća su joj nagnječena, kao i veći deo tela, a kost kod kuka polomljena.

Narednih 48 sati je po Sandru kritično i najbitnije za njeno stanje.

Scroll to top