Ubijeni Zoran Trifunović i ranije se sukobljavao sa nekim Beograđanima. Prema tvrdnji Slavice K. iz Debarske 15, gde je investitor prijavljen, stanari ove zgrade živeli su u strahu od njega.

- Čula sam da je Trifunović ubijen i iskreno divim se toj nesrećnoj ženi što je to uradila. Tako je spasla mnoge od nas koje je on uništio i one koje bi verovatno u budućnosti takođe prevario. Jedino mi je žao što će ostatak života provesti u zatvoru - kaže Slavica K.

 

Pre više od četiri godine nameračio se, tvrdi Slavica, i na njihovu zgradu:

- Kupio je prostor u suterenu, a onda prevario vlasnike koji žive na spratu, da će podići sprat, srediti fasadu i njima dati stan. Ispostavilo se da je ljudima uzeo nezakonito stan, uknjižio ga na svoje ime, dao ga kao zalog banci za kredit, pa sad ljudi ne znaju šta će. Sude se sa njim, a Trifunović je povremeno dolazio i pretio svima.

PROČITAJTE: DRAMA U BEOGRADU: Ubila investitora sa tri metka zbog placa

Naša sagovornica tvrdi da je ona, konkretno, bila Trifunoviću najveći trn u oku:

- Prisiljavao me je da mu dam saglasnost za gradnju, pretio meni, deci. Govorio mi je ako ne potpišem ono što želi, ima da doseli u zgradu "neke ljude" koji mogu da budu "opasni po ženu koja živi sama" i koji će znati "kako da postupaju". Ipak, iako uplašena, nekako sam uspela da se spasem. Zbog toga potpuno razumem očaj onih koji su, kao i ja, trpeli njegovo bahaćenje i pretnje godinama.

Scroll to top