BalkansPress

Dobro došli!

Nezapamćena tragedija pogodila je juče Negotin kada je meštanin Dragan Birucić oko 5 časova ujutru pronašao svog sina Stefana (17) mrtvog u krevetu, koji je preminuo, najverovatnije, od posledica tinejdžerske tuče, što će utvrditi istraga.

- Naš sin je u petak uveče otišao najverovatnije na neki rođendan i oko 3 sata u subotu ujutru pozvali su nas iz policije i saopštili da je naš sin u bolnici, da je povređen i da je u vidno alkoholisanom stanju. Šokirali smo se i otac Dragan je odmah otišao u bolnicu - kažu roditelji.

 

kada je stigao tamo, video je svog pripitog sina koji se otimao, bio blago agresivan i odbijao da primi terapiju.

PROČITAJTE: "Nakaze, uvredili ste svako dete u Srbiji!" Igor Jurić nakon sramotnih izjava Bore i Ere pevačima uputio javnu poruku

*Stefanu nije bilo dobro ceo dan Foto: Telegraf

- Lekari su mi kazali kako Stefan odbija da primi infuziju i terapiju i šta sam drugo mogao, nego da ga odvedem kući - kaže otac.

U subotu je tokom celog dana Stefanu bilo mnogo loše. Neprekidno je imao mučnine, povraćao je i imao strašne bolove u vratu.

 

Otac ga je u popodnevnim satima opet odveo kod lekara.

- U bolnici su mu snimili vrat i dali terapiju i kazali da idemo kući. Međutim, i kod kuće je sin nastavio da se žali na iste probleme. Kasno uveče legli smo da spavamo i jutros oko 5 sati, ušao sam u sobu da vidim kako je i primetio da ne diše... - kroz suze priča otac koji je sina našao mrtvog u krevetu.

PROČITAJTE: STRAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMSKOJ MITROVICI: Pretukao školsku drugaricu koja je imala leukemiju, završila sa POTRESOM MOZGA!

*Stefanovi roditelji, otac Dragan i majka Dana u suzama Printskrin: TV Prva

Stefan je za sobom ostavio rođenog brata i sestru, roditelje i mnogobrojnu familiju.

Kako nezvanično saznajemo, u petak na subotu je došlo do tuče u jednom kafiću u Negotinu u kopjoj je učestvovao i Stefan. Zbog povrede u tuči je i bio oko 3 ujutru u bolnici.

Nadležni su naložili obdukciju, nakon čega će se utvrditi, kako se sumnja, da li je Stefan preminuo od povreda zadobijenih u tuči.

(BalkansPress / telegraf.rs)

Scroll to top