BalkansPress

Dobro došli!

Porodica i prijatelji Slaviše Tešića (43) iz Stanara, koji je preminuo juče u centru Beograda kada ga je pokosio tramvaj koji je zbog udesa ispao iz šina, u šoku su zbog strašne tragedije.

Naime, Tešić je iz Republike Srpske, ali je posle završetka ugostiteljske škole otišao na rad u Beograd, gde se oženio i u braku sa suprugom Nafijom bio pet godina.

 

Imaju ćerku od dve godine, a sa njima je živeo i Nafijin sin iz prvog braka, kojeg je, kažu Slavišini prijatelji, prihvatio kao svoje dete.

- Porodica je čula za vest neposredno posle tragedije i u ponedeljak otputovala u Beograd - rekao je Tešićev kum Lazo Zeljić.

PROČITAJTE: NEZAPAMĆENA NESREĆA U BEOGRADU: Tramvaj izleteo iz šina pa se zakucao u zgradu, PEŠAK POGINUO, 5 povređenih (FOTO)

Slaviša Tešić

*Slaviša Tešić, Foto: Facebook / screenshot

Sin Slobodana i Smiljke bio je čovek za primer. Dobro je činio svakome ko bi mu se obratio za pomoć, ali mu očigledno sudbina nije bila naklonjena - rekao je on za Novosti.

Nastradali Slaviša Tešić je dve godine radio u Beogradu za firmu koja se bavi ugradnjom prirodnog kamena.

 

- Odmah posle nesreće policija me je obavestila da je Slaviša nastradao - priča direktor firme u kojoj je radio. - O tome sam obavestio njegovu suprugu Nafiju. Porodica bi trebalo da dođe u Beograd i identifikuje telo. Svi su u šoku, a i mi ovde, još ne možemo da verujemo šta mu se dogodilo. Zaista je bio dobar i vredan radnik, pravi majstor. Ovde je radio, zarađivao i izdržavao porodicu koja živi kod Doboja. Kad god je mogao, odlazio je da ih vidi.

PROČITAJTE: Hiljade ljudi je pružilo podršku majci male Nađe, ali joj se na protestu pridružila samo jedna osoba - njena drugarica

Slavišin direktor kaže da su mu u policiji rekli da nesreće ne bi bilo da je "dačija" udarila tramvaj makar deset centimetara više ili niže.

Do stravične nesreće došlo je oko 8 sati juče kada je automobil prošao na crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Tramvaj je od siline udarca iskočio iz šina, pokosio Tešića i usmrtio ga na licu mesta, pa se zakucao u drvo, pa u zgradu.

U nezapamćenoj nesreći u Resavskoj ulici u centru Beograda povređeno je još šest osoba, uključujući i vozača tramvaja i automobila.

(BalkansPress / novosti.rs)

Scroll to top