BalkansPress

Dobro došli!

Beograd je u šoku zbog potresne vesti da je manekenka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život, a jedna od njenih prijateljica, novinarka Hana Adrović ovjavila je snimak sa ovom razdraganom devojkom, uz njeno ime i slomljeno srce!

I na ovom snimku potvrđuje se ono što Marijini prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život! Energija kojom je zračila manekenka je neopisiva!

 

Da podsetimo, voditeljka i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedelju uveče u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića. Kako saznajemo, Marija se obesila posle snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom, koji je pre nekoliko dana boravio u Srbiji.

I fotografija sa slavnim Brazilcem ujedno je bila i njena poslednja slika postavljena na društvene mreže uz poruku: „Konačno sam ostvarila svoje dečje snove“.

Marija je ćerka poznate novinarke i voditeljke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića i navodno se nije javljala porodici nekoliko dana, pa su krenuli u potragu za njom.

 

- U nedelju oko 23 časa roditelji su došli u zgradu na Savskom vencu, gde je iznajmila stan, i razvalili vrata. Unutra su zatekli jezivu scenu - devojka je visila obešena u sobi o gelender galerije. Navodno, ona se popela na stolicu i obmotala kaiš oko sebe. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt, a telo je prebačeno na obdukciju. Inače, ona nije ostavila oproštajno pismo - prepričava naš izvor upućen u istragu.

PROČITAJTE: Manekenka Marija Ćurčić (25) koja je pronađena mrtva u stanu, ćerka je člana čuvenog srpskog benda i novinarke "Al Džazire" (FOTO)

Lična karta

Marija Ćurčić

*foto: Printsscreen You Tube

Marija je rođena 1993. godine u Beogradu, gde je završila XII beogradsku gimnaziju

Nakon srednje škole upisala je odnose s javnošću na privatnom fakultetu

Sa 17 godina postala je voditeljka na MTV

Nakon toga je bila promoterka, organizator i gost na brojnim gradskim dešavanjima

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top