Kako saznajemo, vozač "hamera" koji je divljao danas centrom Beograda, udario u nekoliko automobila, trafiku i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće i pobegao je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, koji živi u blizini mesta gde se incident dogodio.

 

PROČITAJTE: OTAC UBIO TROJE DECE, A SVI OPTUŽUJU MAJKU Sada se oglasila njena sestra i otkrila pravu istinu!

oliver sotra1 Intervju: Oliver Šotra, standup komičar

*Oliver Šotra

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, neretko bahato. Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je hamerom prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je pritom lakše povređena.

*FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

- Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo - ispričao je jedan od očevidaca.

 

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde se zakucao u dvorišni zid jedne kuće, potom izašao iz vozila i pobegao. Na hameru su i po dolasku policije brisači još radili.

*FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

Kako nezvanično saznajemo, vozač je prvo prošao Terazijskim tunelom, gde je "zakačio" i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

Trafila je od siline udara izbačena iz ležišta

*Trafika je od siline udara izbačena iz ležišta, FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

 

Šokirana devojka zaposlena u trafici kroz plač je ispričala da nije ništa videla pre nego što je hamer udario, a da se staklo svuda rasulo. Trafika je od siline udara potpuno izbačena s mesta, svuda naokolo je srča.

*FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

Na lice mesta pozvana je i Hitna pomoć, pošto je devojka iz trafike lakše povređena.

Scroll to top