Pripadnici MUP-a identifikovali su muškarca koji je juče na Banovom brdu hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića, ekskluzivno saznajemo. Rec je o Subotičaninu Čabi Deru (38), za kojim je u toku opsežna potraga širom Srbije.

PROČITAJTE: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Novi snimak BRUTALNE LIKVIDACIJE na Banovom Brdu sa bezbednosne kamere!

 

Sve policijske jedinice su na nogama i pretresaju brojne lokacije, dok se nadgledaju i svi granični prelazi u potrazi za osumnjičenim.

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsetimo, trenutak kada Der puca u Markovića ispred njegove kuće zabeležile su i nadzorne kamere iz doma žrtve.

PROČITAJTE: IVANU ROŠULj (23) UBIO NEISPRAVAN BOJLER?! Stručnjaci upozoravaju na šta sve treba obratiti pažnju

 

Motiv likvidacije još uvek je nepoznat, ali se spekuliše da se dovodi u vezu sa neraščisćenim računima Markovićevog šuraka Aleksandra Š., inače pripadnika međunarodne bande "Pink Panter".

Podsećanja radi, pucnjava se dogodila oko 10 sati ispred porodične kuće u kojoj je Marković živeo sa suprugom i bebom, u trenutku kada je izašao do automobila da spakuje kolica za bebe.

*FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Pucač je na pištolju imao prigušivač, te niko od komšija i članova porodice nije čuo smrtonosne hice koji su zavšili u Markovićevim grudima i glavi. Još dok je na licu mesta trajao uviđaj, govorkalo se da je najverovatnije ubijen pogrešan čovek, te da je prava meta bio upravo njegov šurak, Aleksandar Š, kriminalac poznat policiji.

Ipak, zvanična potvrda o ovome još uvek nije stigla.

Scroll to top