SMEDEREVO - Ostaci tela koje je jutros pronađeno u kanalu Crvene vode u blizini Smedereva pripadaju Milanu F. (52) iz Kuršumlije na privremenom boravku u Švajcarskoj, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Zbog sumnje da su počinili ovaj jezivi zločin uhapšeni su vanbračni partneri R.P.(43) i S.P (25), oboje iz Smedereva, a prema nezvaničnim saznanjima, teško ubistvo najverovatnije se dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

PROČITAJTE: SRBIN U ČIKAGU ZA BOŽIĆ PEKAO PRASE U PARKU Prišla je policajka, a onda je usledilo iznenađenje...

 

Kako je policiji ispričala S.P, gnusno ubistvo dogodilo se u dvorištu porodične kuće osumnjičenih, a sam čin ubistva je navodno počinio R.P. i to udarcima lopatom po glavi, što nam je nezvanično predočeno i u tužilaštvu. Telo je u naredna tri dana bilo u kući i za to vreme, kako se veruje, R. P. je telo-iskomadao!

*Kuća u kojoj se najverovatnije desilo ubistvo Foto: N. Živanović

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su pokojni Milan F. i osumnjičena S.P. izvesno vreme bili u kontaktu putem društvenih mreža i da je navodno,žrtva ponudila pomoć sada osumnjičenoj oko zaposlenja u Švajcarskoj. Pretpostavlja se da se na kobnom mestu našao urpavo radi dogovora oko tog radnog angažmana.

 

Kako smo već objavili, u kanalu reke nađeni su jutros ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana, u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca, za koji će se ispostaviti da je Milan F.

PROČITAJTE: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Novi snimak BRUTALNE LIKVIDACIJE na Banovom Brdu sa bezbednosne kamere!

*Žrtva Milan F. Foto: Fejsbuk

Osumnjičeni se za sada terete za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja. Istraga je u toku.

Scroll to top