Miloš Stojanović (27), koji je upucan u glavu na Adi Huji prvog januara u jutarnjim satima, preminuo je u noći između utorka i srede u Urgentnom centru KC Srbije od posledica ranjavanja.

PROČITAJTE: TUGA Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu autobusa i automobila, njena beba i dalje KRITIČNO

Miloš je napustio ovaj svet u bolničkoj postelji, u 1,45 časova 9. januara. Kako smo nezvanično saznali, živeo je u Norveškoj i Beograd je došao da provede novogodišnje praznike. Nažalost, sačekala ga je smrt.

 

Stojanovića je pištoljem u glavu upucao Aleksandar Relić (25) koji je s mesta zločina pobegao i nakon potere uhapšen je dva dana kasnije.

Metak kojim je Miloš pogođen, okrznuo je po grudima i devojku Mariju Đ. (21), koja je bila sa njim u kolima.

Ada Huja

*Ada Huja, FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Relić je, nakon što je Milošu pucao u glavu, oteo devojku i odvezao je u motel, gde je, kako ona kaže, pokušao da je siluje, ali je odustao kada je video da je i ona ranjena.

PROČITAJTE: ŽESTOK UDAR NA KRIMINAL, PADAJU VOĐE KLANOVA Među privedenima i bivši Arkanov telohranitelj, vođa rakovičkog klana...

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

 

Marija se osvestila u motelu

Marija je, kada je pronađena, policajcima ispričala da se, nakon što je Relić oteo, osvestila u nekom motelu, kao i da je on hteo da je siluje.

Ona je rekla da ju je Relić skinuo i tek tada video da ima ranu na grudima i odustao od namere.

Prema verziji koju je ispričala Marija Đ. on je tada tražio da ponovo krene sa njim, pa su opet seli u automobil.

- Odvezao me je na Čukaričku padinu i tu me ostavio - rekla je devojka koja je potom otišla do autobuske stanice i oko 14 sati ušla u autobus na liniji 54.

Ono što je za sada definitivno poznato, jeste da je vozač autobusa primetio da je devojka krvava i da joj je loše, pa je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Hitna pomoć je došla do stanice kod Sajma i ranjenu devojku prevezla u Urgentni centar.

Mesto zločina

*Mesto zločina, FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Branio se ćutanjam

Policija je nakon dvodnevne potere i velike akcije, napadača mladića pronašla i uhapsila. On se na saslušanju kod tužioca, branio ćutanjem. Relić je inače od ranije poznat policiji po prijavama za falsifikovanje isprava i teškim krađama.

Međutim, kako saznajemo, Relić ima mnogo deblji dosije u inostranstvu. Naime, ovaj mladić je prošle godine hapšen u Švajcarskoj zbog provale koju je počinio sa grupom razbojnika.

Scroll to top