BalkansPress

Dobro došli!

Osamnaestogodišnja devojka K. S. (18) silovana je juče popodne u stanu u Ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a kao osumnjičeni priveden je Nigerijac V.M. Dramatični incident okončan je kada se nesrećna devojka otrgla iz ruku Nigerijca, istrčala iz kuće i naletela na dežurnu patrolu i policajce Marinu Starčević i Marka Jovanovića.

PROČITAJTE: NIGERIJAC SILOVAO DEVOJKU (18) U BEOGRADU Pretio da će objaviti njene snimke, držao joj nož pod grlom i odveo u spavaću sobu

Gnusan incident dogodio se juče popodne na Voždovcu. Jedna devojka uzrasta 18 godina, uz pretnju nožem, silovao je državljanin Nigerije u iznajmljenom stanu. U istom stanu boravio je još jedan mladić, državljanin Somalije.

 

Nakon što je nesrećna devojka uspela da se ortgne iz kandži silovatelja manijaka, istrčala je na ulicu pozivajući policiju. U tom trenutku, srećom, naišla je na patrolu Policijske stanice Voždovac, u kojoj su bili policajka Marina Starčević i Marko Jovanović.

Ilustracija

*Ilustracija

Njih dvoje su odmah reagovali videvšu usplahirenu devojku, te su se uputili ka kući u kojoj se dogodilo zverstvo, pozivajući usput kolege iz interventne jedinice.

Policija je u kući zatekla Nigerijca V.M. i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružali otpor prilikom hapšenja. Bili su drski, a osumnjičenI je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Policajci su ubrzo savladali obojicu i njima su stavljene lisice na ruke, a nesrećna devojka je zbrinuta.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top