BalkansPress

Dobro došli!

D. A. (33), iz Bora, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu svastiku M. B. (16), pored toga što je imao nanogvicu i "staž" od desetak godina robije, policiji je poznat po tome što je njegovog oca ubila ćerka, dok je njegov rođeni brat A. A. nasmrt pretukao svoju ćerku staru 19 meseci.

Naime, pre desetak godina oca D. A. je ubila njegova ćerka, rođena sestra D. A. Navodno, ona je to učinila jer ju je, kako je kazala policiji, roditelj silovao. Sestra D. A. je, kako je tada ispričala istražnim organima, udarcima metalnom štanglom oca ubila na spavanju, nakon čega je njegovo telo odvukla do ivice napuštenog površinskog kopa i bacila ga u jamu.

Telo oca D. A. je pronađeno tek posle nekoliko meseci u poodmakloj fazi raspadanja. Međutim, obdukcijom je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, nakon čega je ćerka priznala zločin, a istražnim organima je ispričala da više nije mogla da podnese svakodnevna seksualna zlostavljanja.

 

Takođe, i rođeni brat D. A. -A. A. novembra 2013. godine je uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt prebio svoje dete, devojčicu od 19 meseci. Njemu su lisice stavljene posle dvomesečnog operativnog rada i prikupljenih čvrstih dokaza.

Tog kobnog dana A. A. je zaustavio policijsku patrolu u Ulici internacionalnih brigada, u centru Beograda, i zatražio da pozovu Hitnu pomoć jer mu "dete ne diše". Kada je policija primetila da devojčica ima povrede, otac je rekao da je "pala sa kreveta".

Posle obavljene obdukcije utvrđeno je, međutim, da je devojčica pretučena tupim predmetom. Na njoj su bili čak i tragovi davljenja, nakon čega je brat D. A. priznao da je ubio svoju ćerkicu, jer ga je "nervirala što plače". U tom trenutku, supruga A. A. je bila trudna i nosila je trojke. Suđenje je trajalo dve godine i on je dobio kaznu od 20 godina. 

POZNAT I PO KRAĐAMA

MONSTRUM D. A. je lišen slobode u prošlu sredu, nakon što je maloletnica ispričala svom ocu da ju je zet, uz pretnju ubistvom, obljubio u svom stanu, dok mu supruga, inače rođena sestra B. M., nije bila kod kuće.

Nezvanično, D. A., koji je policiji poznat po krađama, teškim krađama i razbojništvima, zbog čega je desetak godina proveo u zatvoru, a imao je i izrečene četiri mere nošenja nanogvice, negirao je ovo delo.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top