Nađina mama je dobila čak i pretnje ubistvom kada je odbila da promoviše proizvode koje su joj nametali.

Dragana Petrović je pre godinu dana izgubila dete. Nađa (2) se za život borila tri meseca i samo njeni roditelji znaju kako su ti dani izgledali. Pored toga što moraju da žive sa činjenicom da njihovog deteta više nema, trpe i pretnje koje skoro svakodnevno dobijaju.

Iz nekog, ljudskom mozgu nerazumnog razloga, određene osobe imaju potrebu da psuju roditelje, ali i njihovo mrtvo dete. Imaju potrebu i da profitiraju na njihovoj tragediji.

 

Pre izvesnog vremena, majku male Nađe kontaktirala je preko Fejsbuka izvesna I. D, koja se bavi alternativnom medicinom. Pokušala je da nagovori Draganu da na stranici, koja je posvećena Nađi, promoviše njene tinkture i da napiše da je devojčica koristila njene proizvode tokom lečenja.

-Kada sam to odbila, krenulo je vređenje, a potom i pretnje. Govorila je da će poslati nekoga da me ubije - kaže Dragana.

*Mala Nađa / FOTO: Facebook

Samo jedna od jezivih poruka koje joj je I. D. uputila, glasi:

-*ebem ti mrtvu decu iskopanu iz groba.

I to nije sve. Kada je pre nekoliko dana Dragana objavila fotografije na kojima se vidi da je uradila dve tetovaže posvećene Nađi, ponovo su na njenu adresu stigli ružni komentari.

 

PROČITAJTE: DA LI JE OVO ISTINA Istraživanje u Danskoj pokazalo da veza između MMR vakcine i autizma NE POSTOJI

-Seljanko, dosadna si, ti ne možeš da je vratiš time što dižeš prašinu, što otvaraš stranice, što izlaziš po medijima, što se tetoviraš. Razumeš, luda ženo - piše u komentaru.

Na pitanje Dragani kako se bori sa svim tim, kratko nam odgovara:

-Ja sam izgubila sve kada je Nađa umrla, da li mislite da ovako nešto može da me pogodi? Nemam ni šta da kažem na to.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top