Monstrumu koji je pretukao devojku prete i na Fejsbuku i u pritvoru.

"Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome, a osumnjičeni Đorđe Lacković slabić je i kukavica, jer je digao ruku na devojku“, kaže dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski veštak

Đorđe Lacković (24) iz sela Klenje kod Bogatića, koji je zverski pretukao devojku Ivanu Filipović (22) iz Banovog Polja, tražio je da ga smeste u samicu, jer strahuje da će ga pritvorenici pretući nasmrt! Čim je dospeo iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga „ubiti od batina” i nazivali ga pogrdnim imenima: „Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!”

 

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu devojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

- Sada je u frci je jer zna da pritvorenici ne praštaju monstrumima koji tuku žene. Ivaninom bratu je pre hapšenja slao poruku „da vidi da ne smeštaju policiju”, a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu! - navodi naš izvor blizak istrazi.

Lacković je na svom nalogu na Fejsbuku dobio gomilu pretnji, posle čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesrećnom devojkom, ljudi su mu poručivali: „Nadam se da će te neko ubiti od batina“, „Štapovima ga izlomiti kao majmuna“, „Molićeš boga da ceo život ostaneš u samici“.

Đorđe L.

*Đorđe L. / FOTO: Facebook printscreen

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski veštak, kaže za „Alo!” da je mladić koji je pretukao devojku uživao u mučenju svoje žrtve.

- Reč je o poremećenoj ličnosti. Psihopate znaju da je mučenje zabranjeno, ali uživaju u tome. Sitnica može da ih izbaci iz takta i tada iz njih izbija nezadovoljstvo koje se taložilo godinama. Ovaj mladić je slabić i kukavica, jer je digao ruku na devojku! Posle iživljavanja je otišao da vrati službeni kombi da ne bi dobio otkaz. To govori da vrlo dobro zna šta je dozvoljeno, a šta nije. Devojku je tretirao kao robinju i vratio se da je dokrajči, jer je njegovo mučenje ranije prolazilo nekažnjeno. Otišao je čak i u bolnicu da je traži, jer je taj impuls jači od njega. Čim se nađe na slobodi, on će ponovo pretući devojku sa kojom bude u vezi - kaže dr Dijana Lazić Puškaš i dodaje da se takve osobe kontrolišu u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

 

-Interesantno je da su uvek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bes. Ako su ovu devojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smela da ga ostavi. Preživela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučiće da živi sa tim, trauma će vremenom bledeti, ali je nikada neće zaboraviti - objašnjava nam iskusna doktorka.

Ivana Filipović je juče otpuštena sa Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na kućno lečenje, posle šest dana provedenih u bolnici. 

Pretio joj da će joj golim rukama iščupati matericu!

PROČITAJTE: "OVO NISAM VIDEO U SVOM ŽIVOTU" Brat Novosađanke koju je dečko brutalno pretukao: Unakazio mi je sestru, a onda uputio SRAMNU MOLBU

Prema rečima Ljubice Filipović, Đorđe Lacković je i ranije psihički i fizički maltretirao njenu drugaricu Ivanu.

-Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Bio je patološki ljubomoran, rekao joj je čak da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. Znao je da je zove na svakih 10 minuta kada ode da uradi nokte i proverava da slučajno nije došao neki muškarac u salon. Kada je bila kod mene, proveravao je šta radi, ko je tu… - ispričala je Ivanina drugarica Ljubica Pantelić.

(BalkansPress / Izvor: Alo.rs)

Scroll to top