BalkansPress

Dobro došli!

U laptopu Mihajla Maksimovića pronađene tabele sa imenima svih klijenata, među kojima ima mnogo poznatih ličnosti, ali i spisak starleta, stilistkinja, pravnica i manekenki koje su klijentima pružale seksualne usluge za novac.

Šapčanin Mihajlo Maksimović, koji je ponovo uhapšen zbog sumnje da je elitne prostitutke, među kojima su i neke poznate ličnosti, podvodio bogatim klijentima, ponovo je u centru pažnje zbog spiska mušterija koji je pronađen u njegovom računaru.

Kako otkrivamo, Maksimović je uhapšen krajem februara u svom stanu u Beogradu i tada su na spisku od 300 klijenata pronađena imena jednog političara koji je godinama u vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tokom karijere u NBA.

 

Uhapšen i brat

-Uhapšen je i Maksimovićev brat Dušan M. Od njih su oduzeti mobilni telefoni i dva laptopa u kojima su nađene precizne evidencije, uredne tabele, kako o ženama koje su pružale usluge tako i o klijentima. U dokumentima koje su vodili makroi navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio spisak imena klijenata koji su plaćali starlete, manekene, stilistkinje i druge poznate dame. Na dugoj listi su i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već duže od decenije. Takođe, na spisku je i ime košarkaša koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

On navodi da, osim ove dvojice, na spisku mušterija ima i kriminalaca, fudbalera, pilota, ali i plaćenih ubica.

Prema njegovim rečima, za Maksimovića je radilo dvadesetak devojaka, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Prejbojeva zečica Božana Vujinović, kao i rijaliti učesnica Nataša Šavija.

Mimi Oro

*Mimi Oro / FOTO: RAS SRBIJA

Postoji katalog devojaka sa svim njihovim karakteristikama, prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. devojke nije iznejmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke sa klijentima u inostranstvo - kaže sagovornik.

PROČITAJTE: ISPOVEST PROSTITUTKE "Prevarila sam muža prve bračne noći! Za veče sam odrađivala dvojicu... Dede od 80 godina najviše plaćaju"

Među uhapšenima bile su i Tijana Štrulović i Anabela Šćekić - Tigrica, učesnica rijaliti programa.

Navodno, nedavno je nekoliko devojaka putovalo na Sejšele i za taj put dobile su po 10.000 evra.

Kralj elitne prostitucije, kako naš sagovornik kaže, ponovo je u ruke policije pao čim je sa Kipra krajem februara sleteo u Beograd. Klupko je počelo da se odmotava kada su tri devojk,e koje rade za njega, uhapšene u januaru u jednom beogradskom hotelu sa turskim državljanima.

 

-Turci su odmah priznali da su iznajmili i platili devojke. Ispostavilo se da i one rade za čuvenog makroa, koji u to vreme nije bio u zemlji, već na Kipru. Međutim, čim se vratio u Srbiju uhapšen je - kaže izvor lista.

Maksimović je i dalje u pritvoru i on se, kao i njegov brat, sumnjiči za trgovinu ljudima. Istražitelji sumnjaju da Maksimović, koji je i 2014. godine uhapšen iz istih razloga, nikada nije ni prestao da se bavi ovim poslom.

Maksimović je sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Takođe, pristao je i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Mimi Oro i Božana tada kažnjene prekršajno.

Beležio utiske klijenata

Maksimović je beležio čak i kad su klijenti bili nezadovoljni uslugom.

-Dešavalo se da klijenti nisu bili zadovoljni uslugom ili činjenicom da je devojka došla pijana ili je kasnila, pa nisu želeli da daju novac. S druge strane, makro je beležio i pohvale koje su dobijale - dodaje on.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top