Nebojša M. pobegao je sa lica mesta, a posle nesreće je popravio oštećenja na svom vozilu kako bi prikrio tragove.

Valjevska policija uhapsila je vozača osumnjičenog da je prošlog vikenda usmrtio vozača "Gradskog taksija" Zorana Nenadovića (43) iz Valjeva, a potom pobegao sa lica mesta.

PROČITAJTE: OVO JE HRABRI VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE IZNENADA PREMINUO: Zbrinuo prvo putnike, pa izdahnuo

Kako saznajemo, uhapšen je Nebojša M. (24) iz Gornje Bukovice, koji je osumnjičen da je svojim automobilom marke „golf 2“, udario taksistu koji je stajao pored taksi vozila, koji je zaustavio pored puta da bi obavio fiziološke potrebe.

 

Nesreća se dogodila prošlog vikenda, u noći između subote i nedelje, kada je beživotno telo valjevskog taksiste pronađeno u mestu Carić, u kanalu pored puta, nedaleko od njegovog parkiranog vozila „fiat brava“. Povrede koje je zadobio nastradali taksista, kao i oštećenja na njegovom vozilu ukazivali su na to da je na njega naletelo drugo vozilo, a nakon potrage, policija je uhapsila mladića koji živi u blizini mesta gde se sve odigralo.

*Nastradali taksista / FOTO: Facebook / Zoran Nenadovic

Kako saznajemo, Nebojša M, koji je pobegao sa lica mesta, je posle nesreće popravio oštećenja na svom vozilu, da bi prikrio tragove. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će biti predat nadležnom tužiocu.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top