Policija je tražila od Mutića da mu na licu mesta urade alko-test, ali je on to odbio.

Reprezentativac ultimat-fajta Saša Mutić sumnjiči se da je izazvao sinoć oko 22 sata tešku saobraćajnu nesreću na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu kada je pijan prešao u suprotnu kolovoznu traku i udaru u automobil u kom je bila tročlana porodica sa malim detetom.

Policija je zadržala po nalogu III Osnovnog javnog tužilaštva Sašu M. (29) zbog sumnje da je izazvao nesreću na Bežanijskoj kosi, nakon koje je odbio alko-test. Prema informacijama, u vozilu kojim je upravljao Mutić bila je i njegova supruga sa detetom.

 

-Policija je tražila od Mutića da mu na licu mesta urade alko-test, ali je on to odbio. Tako da je mu je krv izvađena u bolnici po nalogu tužioca - dodaje naš sagovornik iz policije.

Kolima hitne pomoći u Bežanijsku bolnicu prevezena je žena iz automobila u koji se "zakucao" Mutić. Njoj su lekari konstatovali teške povrede glave.

Za "Blic" su iz MUP-a potvrdili da se pomenuta nesreća dogodila u Ulici Nedeljka Gvozdenovića.

PROČITAJTE: STRAVIČAN UDES U KRALJEVU Preticao traktor i udario u kamion, pa poginuo. Povređene još tri osobe

-Sudar se dogodio oko 22 sata i u njemu su učestovali "reno klio" i "BMW". Povređene su ukupno tri osobe - rekli su za "Blic" iz Biroa MUP.

Saša je "BMW" prešao u suprotnu traku i došlo je do direktnog sudara u Ulici Nedeljka Gvozdenovića. U drugom automobilu bila je tročlana porodica sa detetom.

(BalkansPress / Izvor:Blic.rs)

Scroll to top