Snežana Rudinac (24), koja se već devet meseci nalazi u komi nakon stravične nesreće u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), a za čije izazivanje je optužena crnogorska slikarka Emina Adrović (23), premeštena je u bolnicu u rodno Kraljevo.

 

Pre devet meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na bulevaru u Bečićima stradao je Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško je povređena i od tog dana se ne budi iz kome.

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

*Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako saznajemo, Rudinac je 8. marta sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu prevezena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, kako bi bila bliže svojim roditeljima.

-Pacijentkinja Snežana Rudinac je u Opštu bolnicu "Studenica" smeštena 8. marta 2019. godine. Nalazi se na odeljenju intenzivnog lečenja, nepromenjenog zdravstvenog stanja - rekli su za "Blic" u ovoj bolnici.

 

Tog 18. jula verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su tada objasnili u opštini Budva, više "nije u funkciji". U tom trenutku na njih je naleteo automobil iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović.

*FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Snežana je u saobraćajnoj nesreći zadobila povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša. Ona je prvih nekoliko dana bila smeštena u risanskoj bolnici, nakon čega je helikopterom prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Na VMA je sve vreme bila smeštena na odeljenju intezivne nege, a kod nje su mogli da uđu samo članovi najbliže porodice.

Njen verenik Miloš Vukomanović sahranjen je u rodnom mestu Žitkovac na severu Kosova i Metohije. Miloš i Snežana su bili u vezi bili nekoliko godina. Verili su se, a na jesen prošle godine planirali su da vezu ozvaniče i pred zakonom i pred bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade.

 

Slikarka puštena na slobodu

Emina Adrović uhapšena je nakon udesa i provela je mesec dana u pritvoru. Nakon toga je uz jemstvo od 218.000 evra Adrovićeva puštena da se brani sa slobode. Ona se na suđenju izjasnila da nije kriva za nesreću.

PROČITAJTE: FILMSKI ZAPLET I NEVEROVATNA KRAĐA Za zatvorenika uplaćena kaucija sudu u Nišu, a 10 godina kasnije otkrivena je VELIKA PREVARA

Emina Adrović

*Emina Adrović / FOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA

-Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad - rekla je ona.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top