Stravična saobraćajna nesreća kod Rume, u kojoj je stradalo troje, a povređeno četvoro ljudi, zabeležena je obližnjom kamerom sa lokalnog puta.

PROČITAJTE: UZNEMIRUJUĆI VIDEO Stravičan snimak nesreće kod Kraljeva!

Video-snimak objavila je "Sremska TV". Do nesreće došlo je noćas u oko tri sata posle ponoći, kada je otac sa sinovima i rodbinom krenuo po mladu jednog od sinova, nakon čega je automobil "reno laguna" sleteo je s puta i zakucao se u banderu.

 

Na licu mesta stradali su otac i dva sina, a četvoro je povređeno.

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca.

U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške telesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povređen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Meštani su za Sremsku TV ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno.

-Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale da pomognu koliko su mogli. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila - ispričala je Hatidža Cvijetičanin.

U vozilu je kako se saznaje bilo osmoro, dok je jedna osoba bila u gepeku.

-Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi - rekao je jedan meštanin.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top