Očevici stravične nesreće koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj, a u kojoj je poginulo četvoro državljana Srbije, kažu da su od siline udarca sve osobe izletele iz automobila! U kolima je jedino ostao mladić koji je sedeo na suvozačevom mestu, i on je ovu jezivu nesreću i preživeo!

 

Kako piše "Večernji list", vozilo u kom su se nalazile četiri osobe iz Srbije teško je oštećeno i u njemu su bila aktivirana oba vazdušna jastuka. Brzinometar je ostao zakucan na 140 kilometara na sat.

Brzinometar ostao zakucan /Foto: Branimir Bradarić

*Brzinometar ostao zakucan / FOTO: Branimir Bradarić

Kako smo saznali, u nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Jaknković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dečak N. R.

PROČITAJTE: (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Kamere kod Rume zabeležile stravičan trenutak nesreće u kojoj su u trenu poginuli OTAC I DVA SINA

U udesu je povređen suvozač Dragan Vučićević (28) i on je smešten u bolnicu u Vinkovcima. Povređeni mladić je, kako saznajemo, u stabilnom stanju.

 

Večernji list, međutim, piše da je povređeni mladić u stanju šoka, i da se u automobilu našao samo pukom slučajnošću jer je tražio prevoz do Zagraba preko grupe "Tražim prevoz". On je jedini u automobilu bio vezan.

-Osoba koja je preživela zadobila je lakše telesne povrede i nalazi se u stanju šoka. Ostaće nekoliko dana na posmatranju u bolnici - rekla je Sonja Marinković, pr Opšte bolnice Vinkovci.

Automobil u udesu smrskan /foto: Branimir Bradarić

*Automobil u udesu smrskan / FOTO: Branimir Bradarić

Naime, u vozilu marke "škoda oktavia" slovenačkih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Republike Srbije.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio nad vozilom i sleteo s puta i udario u zaštinu ogradu uz auto-put. Nesreća se dogodila na auto-putu A3 u smeru ka Zagrebu.

(BalkansPress / Izvor: Vecernjilist)

Scroll to top