BalkansPress

Dobro došli!

Jasmin je ovih dana spominjao da će pobiti celu porodicu i da niko živ u kući neće ostati, ali niko ga nije ozbiljno shvatao. Svi su te njegove pretnje pripisivali lekovima koje pije.

Jasmin S. (32) uhapšen je u ponedeljak po podne zbog sumnje da je ubio babu Živadinku M. (75) iz sela Radinac kod Smedereva. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, zločin se dogodio oko 13 sati, kada je osumnjičeni zadavio staricu, jer je sumnjao da je bacila crnu magiju na njega.

-Ubrzo nakon porodičnog ručka izbila je svađa između Živadinke i njenog unuka, jer ju je optužio da je bacila vradžbine na njega. On je tada skočio i zgrabio nesrećnu ženu, da bi je potom zadavio golim rukama. Kada je shvatio šta je uradio, Jasmin S. je odmah pozvao policiju i prijavio ovaj čin. On je inspektorima do detalja ispričao zbog čega je presudio starici - kaže sagovornik ovog lista.

 

Kako dodaje, Jasminu S. su lisice na ruke stavljene u kući i on se nije opirao hapšenje. U trenutku zločina u kući je bila i majka osumnjičenog, kao i njegove dve sestre, ali one nisu uspele da spreče zločin.

POSLEDNJIH DANA PRETIO DA ĆE POBITI SVE UKUĆANE

Da stvar bude gora, Jasmin je ovih dana spominjao da će pobiti celu porodicu i da niko živ u kući neće ostati, ali niko ga nije ozbiljno shvatao. Svi su te njegove pretnje pripisivali lekovima koje pije, piše Kurir.

Selmanović je, prema navodima Kurira, od ranije bio poznat policiji.

-Policija ga je više puta privodila zbog tuča, ali nikada ranije nije napadao svoje ukućane - kaže sagovornik ovog lista.

*Osumnjičeni je ranije bio privođen zbog tuča / FOTO: Ilustracija / Profimedia / Alamy

Ubijena Živadinka, bila je majka Jasminove majke i, prema rečima komšija, važila je za finu i poštenu ženu.

PROČITAJTE: STRAVIČAN SUDAR AUTOBUSA I KAMIONA Poginule četiri osobe u udesu kod Prokuplja, vozila u PLAMENU, ima više povređenih

-Radila je u školi kao kuvarica. Ona je celu porodicu izdržavala, prvo od svoje plate, a posle od penzije. Ipak, ukućani su je šikanirali, tako da nesrećnica nije smela da zucne od njih, ali ona se nikada preterano nije žalila - pričaju šokirane komšije.

 

JASMIN IZA SEBE IMA BRAK, ĆERKU I PROBLEMATIČNU PROŠLOST

Jasmin Selmanović je ranije bio oženjen.

-On ima ćerkicu od 11 godina iz tog braka, ali dete ne živi sa njim. Mislimo da je sa majkom. On je dečko bio problematičan, ali nikada nije bio preterano agresivan. Gledali smo svi da ga se klonimo, jer je bio psihički nestabilan - priča jedan od komšija.

Osumnjičeni je, navodno, psihijatrijski bolesnik i leči se u bolnici u Kovinu. Njega je majka na sopstvenu odgovornost tokom vikenda izvela iz ove ustanove kako bi tokom praznika bio sa porodicom. Niko nije ni slutio da će ovako nešto da se dogodi.

Jasmin S. je u utorak trebalo da se vrati u bolnicu.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top