Stravičan zločin u Novom Sadu rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i video brojne tragove krvi!

Šokirani mladić odmah je pozvao policiju koja je ušla u kući ove porodice i u njemu zatekla tri tela, majke, oca i ćerke. Svi su imali rane na glavi.

PROČITAJTE: HOROR U BEČU Obdukcija pokazala: Majka i bliznakinje srpskog porekla umrle od gladi

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32). Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina.

 

Za ovo brutalno trostruko ubistvo osumnjičen je G. J. (36), suprug ubijene Mirjane, inače vulkanizer iz Veternika. Kako saznajemo, njega je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu praska supruzi.

*FOTO: R.GATEL / RAS SRBIJA

Kako saznajemo, protiv G. J. postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

PROČITAJTE: REKLA JE OVO I NESTALA! Razgovarali smo sa kamenorescem koji je Zorici UKLESAO 2046. KAO GODINU SMRTI

Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. G. S. je, navodno, ubio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za ovim muškarcem, a na licu mesta obavlja se uviđaj, a kako javljaju svedoci vidljivi su brojni tragovi krvi.

Scroll to top