BalkansPress

Dobro došli!

U naselju Dr Ivan Ribar, na Novom Beogradu sinoć oko 20.00 muškarac D. J. (25) ispalio je više hitaca u svoju suprugu T. J. (25), a potom je pucao u sebe.

Povređena žena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom krilu i prelomom potkolenice prevezena u Urgentni centar. Brzom intervencijom Hitne pomoći zbrinut je i povređeni muškarac. Do zaključenja ovog broja "Novosti" njihovo stanje je bilo kritično.

Prema nezvaničnim informacijama, D. J. i njegova supruga T. J. posvađali su se na parkingu ispred zgrade, nakon čega je on potegao pištolj i ispalio više hitaca u njene grudi.

 

U trenutku kada je pucao u ženu, pored nje su se nalazila kolica sa njihovom bebom. Kada ju je ranio, otrčao je u drugi deo bloka, gde je pokušao da izvrši samoubistvo, pucnjem sebi u glavu. Teško povređenog, Hitna pomoć ga je zbrinula. Dete koje je bilo u kolicima nije povređeno, a na mesto nesreće odmah je došla porodica ranjene devojke, koja je odvela dete.

Prema rečima stanovnika ovog dela Beograda, nešto malo pre 20.00 začuli su se pucnji, a potom i sirene. Mališani koji su se igrali u parku počeli su da beže kroz naselje.

 

-Krenula sam da bacim đubre, a u susret mi je trčalo dete govoreći da ne idem ka glavnoj ulici jer tamo leže mrtvi ljudi - priča jedan od očevidaca. - Zastala sam i ugledala dečja kolica i tragove krvi po trotoaru. Ubrzo se na mestu nesreće pojavila i policija, koja je odmah zatvorila ceo kraj zbog uviđaja.

PROČITAJTE: "DOBIO SAM ČUDAN POZIV NEKOLIKO DANA PRE UBISTVA..." Ujak ubijenog Marka otkriva NOVE DETALJE ZLOČINA pomahnitalog transvestita

Kako smo saznali od komšija, bračni par je započeo brakorazvodnu parnicu. Živeli su zajedno u Surčinu ali se T. J. pre nekoliko dana vratila kod roditelja na Novi Beograd.

Nezvanično, D. J. je imao i zabranu prilaska svojoj supruzi.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top