Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je, dok su dve osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila oko 17.10 časova na Cetinju, saznaje Televizija "Vijesti" iz policije.

Po pouzdanim saznanjima, na njega je, dok je sedio ispred kafića "Portun", pucano iz automobila u pokretu. U pucnjavi su, prema saznanjima "Vijesti", ranjeni D. V. i M. V, koji je teže povređen i lekari mu se trenutno bore za život. Milić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Crne Gore.

 

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela. Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina. Ulama je, međutim, osuđen na šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja - pištolja "glok", dok je Milić osuđen na osam meseci zatvora zbog istog krivičnog dela, jer je neovlašćeno držao puške "baikal".

PROČITAJTE: DRAMA U NOVOM BEOGRADU: Dok im je beba bila u kolicima pucao u suprugu (25) , pa sebi u glavu

Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović ubijeni su u maju u Berlinu u Nemačkoj. Navodno, likvidirani su u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova. "Vijestima" je tada iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu.

(BalkansPress / Izvor: Vjesti)

Scroll to top