BalkansPress

Dobro došli!

Dragoslav Jovanović (25) koji je prošle nedelje teško ranio svoju suprugu Teodoru pred jedanaestomesečnim sinom osumnjičen je za trostruko ubistvo u Surčinu, saznaje Blic u Tužilaštvu.

Prema našim informacijama tela Š. N. (42), njegove majke D. Š. i tetke P. M. nađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra Surčin.

PROČITAJTE: EPILOG DRAME U BLOKU 45 Preminuo muškarac koji je pucao u suprugu, a potom sebi u glavu

-Tela su u lošem stanju izvađena iz vode. Na njima se vide detalji nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kada su ubijeni i kojim predmetom - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

 

Ceo ovaj slučaj razotkrila je radnica perionice kojoj je Dragosav rekao "da drži jezik za zubima". Ona je u njegovom automobilu videla lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N.

Troje rođaka nestalo je 10. juna. Kako "Blic" saznaje, Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Dragoslav Jovanović

*Dragoslav Jovanović / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prema našim saznanjima, policiju je o ovom slučaju obavestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka saradnika.

Ljubomir je, saznajemo, ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

Kao svedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svedoka. Često je bio umešan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

 

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

Podsetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. On je podlegao povredama koje je zadobio nakon što je pucao u sebe iste večeri kada je pokušao, navodno, da ubije i svoju suprugu Teodoru.

On je bio osumnjičen da je te večeri ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedeljak uveče su se sastali u Ulici dr Ivana Ribara kako bi zajedno prošetali dete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom, navodno, posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je krenuo da beži kroz park.

Policajac, koji se u tom trenutku zatekao u ovom delu Novog Beograda, odmah je krenuo za njim. Kada je video da će ga policajac stići, Dragoslav je, navodno, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top