Mlada Subotičanka Suzana B. hicem iz pištolja oduzela je sebi život u ponedeljak po podne, i to na svoj 28. rođendan.

Žena, koja se porodila pre samo dva meseca, odlučila se na taj korak u trenutku dok je njen suprug Miljan otišao da joj kupi rođendansku tortu.

Kako nezvanično saznajemo, na suicid ju je navela postporođajna depresija jer navodno nije mogla da se poveže sa svojom bebom, nije joj se javio majčinski osećaj.

- Odlazila je kod lekara, žalila im se da joj nije dobro, da je psihički loše, ali su oni rekli da nema potrebe za lekovima i da će to vremenom proći - priča Suzanina drugarica. - Ko je sada kriv za ovu tragediju?

 

Kada se vratio kući, muž je zatekao stravičan prizor. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, mladu ženu su odneli do bolnice, gde su čak hteli da je podvrgnu hirurškoj intervenciji, ne bi li je spasli. Spasa joj, nažalost, nije bilo. Hitac u glavu bio je koban za jedan mladi život.

Još uvek u šoku, poznanici tvrde da su ona i suprug važili za skladan par, da su se voleli i željno očekivali prinovu. O Suzani mogu da kažu samo najlepše reči. Završila je Ekonomski fakultet, a bavila se i profesionalnim šminkanjem.

- Toliko dobrote je bilo u njoj, svima je htela da pomogne, uvek vesela i nasmejana... - pričaju prijatelji.

KOŠMAR

Suzana B. i njen muž su zajedno od srednjoškolskih dana, jako su se voleli i lepo živeli - ispičali su nam u sredu njihovi prijatelji. - Prosto nismo mogli da verujemo kada smo čuli šta se desilo. Ne verujemo ni sada, sve nam je kao košmar.

Scroll to top