BalkansPress

Dobro došli!

Istraga nakon teške saobraćajne nesreće i smrti četvoro mladih iz okoline Šapca vodi se i dalje. Kako saznajemo, na mestu udesa nisu vidljivi tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je Maja L. (20) koja je upravljala automobilom - zaspala!

PROČITAJTE: STARLETE UHVAĆENE NA GOMILI SA ŠESTORICOM U LUKSUZNOM HOTELU U BEČIĆIMA! Božana i Aleksandra uhapšene u Crnoj Gori, evo s kim su ih zatekli!

 

Nesreća u kojoj su život izgubili Sara Lolić (18), Tanja Lacković (18), Ivana Bogunović (20) i Miodrag Jovičić (19) dogodila se na pravoj deonici puta, na kojoj nema krivina.

Automobil je u stub udario na visini većoj od dva metra

*Automobil je u stub udario na visini većoj od dva metra, FOTO: MIRJANA ČVORIĆ GUBELIĆ / RAS SRBIJA

Automobil "ford fijesta" kojim je upravljala Maja L, jedina preživela u ovoj nesreći, najpre je udario u zemljani deo pored puta, a onda se nekoliko puta prevrnuo i na kraju, stranom vozača, udario u stub javne rasvete.

 

Pretpostavlja se da se automobil kretao velikom brzinom jer je u stub udario na visini preko dva metra.

Tokom ove stravične nesreće dve devojke ispale su iz automobila, jedna sa mesta suvozača i druga sa zadnje klupe, pa se pretpostavlja i da one nisu bile vezane.

*FOTO: MIRJANA ČVORIĆ GUBELIĆ / RAS SRBIJA

PROČITAJTE: Čuvena blogerka izbodena i strpana u kofer, ubica otkrio šta ga je izludelo

Prilikom nesreće nisu se otvorili zaštitni jastuci.

- Zbog toga se predpostavlja da nisu bili vezani, jer se nisu otvorili aerbegovi. Moguće je da je samo devojka koja je upravljala vozilom bila vezana, jer je ona jedina preživela - saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Maja L., jedina preživela u ovoj stravičnoj nesreći nalazi se i dalje u šabačkoj bolnici na odeljenju hirurgije, na poluintenzivnoj nezi, i nalazi se van životne opasnosti.

Sara Lolić, Tanja Lacković, ivana Bogunović i Miodrag Jovičić sahranjeni su na groblju u selu kraj Šapca.

Do nesreće je došlo oko 5 sati ujutru kada su se mladi vraćali iz provoda. Kako su ispričali njihovi prijatelji planirali su da idu kod Jovičića kako bi nastavili druženje. O poginulima meštani imaju samo reči hvale i svi su duboko potreseni tragičnim gubitkom njihovih života.

Scroll to top