BalkansPress

Dobro došli!

Kada je Davor P. u pokušaju pljačke ušao u kuću porodiće Kazimirović, unutra nije zatekao jednu, već tri žene koje su spavale. Sestričina Raje Kazimirovića, Dragana Jozeljić se prva probudila i videla provalnika, a tada je počela borba.

Pošto je Raja bio van kuće, a druge dve žene su i dalje spavale, Dragana je napadaču pokušala da pruži otpor sekirom, ali nije uspela da se odbrani.

Nakon toga , Rajina majka Dragica i sestričina Dragana ubijene su ispred trema.

 

Ubica je obema ispalio po dva metka u lice, a Rajina sestra Ljubinka ubijena je hicem u usta dok je stajala ispred stepeništa kuće. Nakon svirepog ubistva, egzekutor je lica nastradalih žena pokrio krpama.

Ubica je preturio spavaću sobu, najverovatnije u potrazi za novcem, a sa lica mesta je pokupio čaure metaka kako bi uklonio što više tragova.

Međutim, nije uspeo da napusti imanje pre nego što se Raja vratio i video šta se desilo. Domaćin Raja Kazimirović upucan je pre nego što je uspeo da siđe sa traktora.  

Četiri metka su mu ispaljena u stomak i grudi, a usmrćen je petim hicem u glavu.

Veštačenjem je utvrđeno da su Raja i njegova sestra Ljubinka ubijene su hicima iz istog oružja dok su majka Dragica i sestričina dragana usmrćene municijom iz drugog pištolja. Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu. On se nije opirao hapšenju, priznao je zločin i policajce odveo do mesta gde je zakopao oružje.

Scroll to top