BalkansPress

Dobro došli!

Potraga za Miroslavom Armackim iz Melenaca kod Zrenjanina koja je trajala od 4. jula završena je u subotu, nažalost pronalaskom tela dvadesettrogodišnjaka.

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", telo je nađeno u kanalu pored puta iz Melenaca prema Zrenjaninu, u neposrednoj blizini trase kojom su već prolazili njegovi bližnji tokom trajanja potrage. Naime, samo nekoliko desetina metara i visoka trava skrili su tragediju koja se dogodila.

 

Pored tela mladića bio je i motor kojim se tog kobnog julskog dana zaputio na probnu vožnju nakon popravke. Da tragedija bude veća, on je planirao da nakon toga časti prijatelje i rodbinu jer je dobio povišicu.

PROČITAJTE: DOK SU ŠAMARALE DEVOJČICU, DRUGI SE SMEJALI I SNIMALI! Grubijankama iz Barajeva preti isključenje iz škole, a RODITELJIMA 100.000 dinara kazna

*FOTO: GRAD ZRENJANIN / PRIVATNA ARHIVA

-Na dan kada je nestao zvao nas je na roštilj. Častio je zato što su mu u firmi u kojoj radi kao bravar - varilac povećali cenu radnog sata. Praktično je slavio povećanje plate. On je po prirodi šaljivdžija, a toga dana je bio posebno raspoložen zbog lepih vesti iz firme. Kasnije je otišao da isproba motor koji je toga dana popravljao i nije se više vratio - ispričao je svojevremeno za "Blic" Aleksandar Armacki, brat stradalog Miroslava, naglasivši da je Miroslav dobar vozač.

Još nije utvrđeno šta je uzrok tragičnog prekida tako mladog života, ali policija je pokrenula istragu.

Prvu vest o pronalasku Armackog objavio je Igor Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

"Duboko me je potresla ova vest, kao čoveka, prijatelja ove porodice i nekoga ko je isto prošao. Teško je ovo saznanje, ali jedino teže od njega je neizvesnost. Počivaj u miru, dobri čoveče", napisao je Jurić, napomenuvši i da je potraga trajala 79 dana.

Podsetimo, Miroslav je nestao 4. jula 2019. godine. On je poslednji put viđen toga dana oko 22 sata na izlazu iz Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega je ovaj teren danima detaljno pretraživan.

PROČITAJTE: NOĆ PRE UBISTVA SE VESELILI: Ujutru je Petar uzeo pušku i ubio Sanju, pa pozvao susede i priznao zločin! (FOTO)

U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i članova porodice, ali nisu pronašli nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.

Kako se fotografija nestalog mladića proširila društvenim mrežama, počeli su da kruže zluradi komentari i neistine, koje je Aleksandar demantovao. Takođe, pojavila se i informacija da je pronađen Miroslavljev motor, što je Aleksandar takođe demantovao.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top