Njegova rođaka Nataša objavila je reči koje paraju srce.

Mladić Miroslav Armacki koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, pronađen je mrtav posle 79 dana potrage i sahranjen 17. septembra.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, 15. avgusta, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence.

 

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata.

Kako navodi njegova rođaka Nataša u objavi, uz fotografiju Miroslava koji drži bebu u krilu, "samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio".

-Čiko naš... Nažalost, nisi više tu sa nama da me čujes kako pričam i kako sam svašta naučio, nećeš se više igrati sa mnom kao što si se igrao pre kad uletiš u sobu, pa počneš da me vrtiš. Kad ti uletim u sobu i legnem preko tebe da te budim... Više neće biti toga, jer nažalost prerano si otišao u neki tamo drugi svet. Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio. Čiko, nikada te neću zaboraviti, jer će me podsećati uvek na tebe i pamtiću te uvek kakav si bio, najbolji čika... Sada mirno spavaj.. Neka te čuvaju anđeli - piše u opisu fotografije.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top