Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u blizini Brčkog, u sredu je preminuo, najverovatnije usled davljenja hranom.

Kako je potvrdilo nekoliko očevidaca, društvo se okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gde je na trpezi služena jagnjetina.

"U jednom trenutku naš drug je zabacio glavu unazad i počeo da dobija plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i izneli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo da diše, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali hitnu pomoć”, ispričao je jedan od očevidaca koji nije želeo da se otkriva njegov identitet.

 

Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice Brčko pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta. Jedan od očevidaca je rekao da je od medicinskih radnika saznao da su iz grla mladića izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa".

PROČITAJTE: Borba lekara za život predozirane devojčice: Išla joj je pena na usta, napadi su se ređali!

Šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj Policiji Halid Emkić potvrdio je da je policija obaveštena o ovom slučaju.

"S obzirom da je nastupila smrtna posledica, policija preduzima neophodne mere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Za sada ne mogu potvrditi da li će biti rađena obdukcija", rekao je Emkić Hit televiziji.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top