Dvojica Pakistanaca Š. D. K. (19) i G. A. (32) utopili su se juče u Sotskom jezeru kod Šida.

Prema saznanjima našeg lista, trojica Pakistanaca otišli su juče na Sotsko jezero nakon obroka u Prihvatnom centru u Šidu, gde su odnedavno smešteni. Incident se dogodio na obali jezera, kada su mladići želeli da se osveže i približili se vodi.

PROČITAJTE: TIHE VODE SMRTI: Zašto ljudi najčešće stradaju NA JEZERIMA

Naime, prema rečima izvora upućenog u slučaj, trojica migranata otišli su do bedema na jezeru da se umiju, a u jednom trenutku jedan od njih, za kojeg se pretpostavlja da je bio neplivač, okliznuo se i upao u vodu.

 

Videvši to za njim je, dodaje naš izvor, skočio jedan od preostalih dvojice mladića sa ciljem da ga izvuče iz vode. Međutim, obojica su nestala pod vodom. Treći migrant dotrčao je nazad do centra i policija je odmah obaveštena o tragičnom incidentu.

Na teren su izašli ronioci Žandarmerije, koji su u toku popodneva pronašli tela mladića u jezeru. Kako nezvanično saznanjemo, nastradale su identifikovali zaposleni u centru, a njihova tela odneta su na obdukciju, na kojoj će biti utvrđen uzrok smrti.

PROČITAJTE: INCIDENT U BRISELU: Hrvat pokušao da se zapali jer je ljut na Srbe?! (FOTO)

Podsećanja radi, pre oko mesec dana u Sotskom jezeru ronioci su pronašli beživotno telo lovca M. Ž. (43). Njegovo telo pronađeno je nakon što je njegova porodica prijavila nestanak, odnosno da se nije vratio iz lova. Reč je o lovcu koji je, prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, često šetao pse. Na obali Sotskog jezera pronađen je zaključan auto nastradalog, pse oko auta, kao i njegove papuče.

Scroll to top