Policija u Italiji uhapsila je državljane Srbije Zvonka B (56), njegovu suprugu Gordanu M. (53) i sina Dragana B. (28) zbog sumnje da su 2. oktobra oteli Draganovu bivšu devojku J.M. (23) koja je otišla da živi sa drugim čovekom u naselju Kviztelo u okrugu Mantova.

PROČITAJTE: OBRT U SLUČAJU NESTALE DEVOJČICE: Roditelji već 3 godine traže ćerku, sada se pojavio trag u Mađarskoj, Barbara Vitez viđena u noćnom klubu! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je odlučila da napusti Dragana i njegovu porodicu jer je duže vreme trpela nasilje. Kako navode italijanski mediji, odlučan u nameri da devojku vrati, Dragan je sa roditeljima seo u automobil i otišao do kuće njenog novog dečka P.D. (27), kojeg poznaje od ranije.

 

Dragan je potom sa majkom i ocem razvalio vrata i upao u kuću. Prebili su nesrećnu devojku i njenog novog dečka, skalpelom je ošišali jer „ih nije slušala“, a zatim su je izvukli napolje i strpali u automobil sa namerom da je vrate kod sebe.

*FOTO: ILRESTODELCARLINO PRINTSCREEN

Njen novi partner, kada su nasilnici izašli iz kuće, odmah je pozvao policiju koja je ubrzo uspela da locira Draganovo vozilo. Nakon potere policija je sustigla automobil i oslobodila nesrećnu devojku. 

Dragan i njegovi roditelji su odmah uhapšeni, a na teret im se stavlja otmica i fizičko nasilje.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top