BalkansPress

Dobro došli!

U Straži, kod Loznice u nedelju, u 6,20 časova, meštanin tog sela primetio je beživotno telo pored puta, o čemu je obavestio Policijsku stanicu u Loznici.

Kako "Novosti" saznaju reč je o Radomir Opariću (52) iz Straže, koga je za sada nepoznato vozilo udario i na licu mesta usmrtilo.

PROČITAJTE: 

Kako "Novosti" saznaju reč je o Radomir Opariću (52) iz Straže, koga je za sada nepoznato vozilo udario i na licu mesta usmrtilo.

Radomir je, kako nezvanično saznajemo, živeo u kući koja je udaljena 200 metara od mesta tragedije.

Prema prvim informacijama, njega je poslednji put u subotu veče oko 18.30 časova video komšija, kada je Radomir išao da plati prase, koje je kupio da bi obavio obred nedavno preminuloj dvadesetpetogodišnjoj sestričini iz susednog sela Lipnički Šor.

Analizira se svaki detalj, razgovara sa meštanima, rodbinom, prijateljima i poznanicima pokojnika, što će, uz ono što se uviđajem pribavi, i, eventualna, svedočenja, nalazom obdukcije značajno doprineti da se rasvetli ova tragedija.

Prvobitno se, nezvanično, moglo čuti da je moguće da je Stražanin ubijen, pa tu ostavljen, a onda i da je i u pitanju da ga je neko udario automobilom i, potom, pobegao glavom bez obzira. Policija sve pažljivao analizira, slaže kocke, istražuje ko je vlasnik automobila određene boje, koji je, kako tragovi sa mesta događaja pokazuju, ima veze sa smrću nesretnog Radenka.

Na mesto gde je pronađeno telo Stražanina, pored inspektora i policajaca, stiglo je kompletno rukovodstvo PS Loznica, na čelu sa načelnikom Srđanom Brkićem, kao i njihove kolege iz PU Šabac, a uviđajem je rukovodila Radenka Anđelić, zamenik Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

 

Scroll to top