Dragoje Milinković, koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu, potvrdili su njegovi advokati, Đoko Bendić iz Priboja i Predrag Savić iz Beograda! 

"On je sinoć došao u zemlju s namerom da ide na poligraf zbog ubistva Jelene Marjanović kako bi dokazao da nema veze sa ubistvom pevačice. On je otišao kod svoje supruge u stan, a onda se kod njega pojavila policija i rekla mu da krene sa njima. Reč je o izdržavanju presude od pre godinu dana prema kojoj je osuđen za proneveru 16.500 evra", rekli su advokati!

 

PROČITAJTE: Njega je anonimno pismo optužilo DA JE UBIO JELENU, a evo šta on kaže o svemu! NAMEŠTA MI BIVŠA ŽENA, NE POZNAJEM MARJANOVIĆE, nisam ni bio u Borči!

Oni ističu da hapšenje Milinkovića nema veze sa ubistvom pevačice i da je u pitanju izvršenje presude suda u Trsteniku, prema kojoj je osuđen za proneveru 16.500 evra. 

Jelena Marjanović

*Jelena Marjanović, Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

"Za njim je godinu dana postojala poternica i on je odveden u zatvor", rekli su advokati.

Dragoje Milinković

*Dragoje Milinković, Foto: Printskrin

Milinković je doputovao sinoć iz Švajcarske, a kako Alo saznaje tereti se da je prevario trojicu ljudi, obećavajući im posao u toj zemlji. U pitanju je proces iz 2015. godine. 

On je tada otet i za to se vodi proces pred sudom u Kruševcu. 

Scroll to top