Nišlija Milan R. (33) samo pukom srećom uspeo je da izvuče živu glavu kada ga je, zasad nepoznati napadač, sačekao ispred kuće u četvrtak oko 4 ujutro dok je kretao na posao i ispalio na njega devet hitaca.

PROČITAJTE: “Platio sam 1.000 dinara da budem sa Jelenom”: Svedočenje o supružnicima iz pakla koji su robinju vezivali lancima i hranili izmetom

 

Kada je video napadača sa oružjem u rukama, Milan je uspeo da uleti u auto, startuje ga i krene, pa su ga meci promašili. Kada je bio na bezbednoj udaljenosti, zaustavio je auto i pozvao policiju.

Prema prvim informacijama, čovek na koga je pucano nije iz kriminalnog miljea. Reč je o radniku jedne niške pekare, i porodičnom čoveku koji je toga jutra kretao na posao. Njegovog oca Miroljuba zatekli smo ispred porodične kuće gde se nezgoda dogodila, kako zabrinuto gleda u tragove od metaka.

- Spavali smo svi u kući, kada su nas probudili pucnji. Izleteo sam brzo na terasu, pogledao ispred, ali nije bilo nikoga. Nije bilo ni auta od mog sina. Kasnije se javio i rekao da je na njega pucano i da je jedva izvukao živu glavu. Šta je motiv, to ne mogu ni da naslutim. Moj sin nije nikakav kriminalac, niti je imao neke neprijatelje. Radi u pekari, oženjen je, ima malo dete. Bog sami zna da li ga je napadač pomešao sa nekim, ali kako je znao da će baš u četiri da krene na posao, to je čudno. I mi smo zabrnuti, sin je još u tužilaštvu, ne javlja se, moja supruga ne može da se smiri, snaja isto, svi čekamo da nam jave šta se to jutros odigralo pred našim vratima – priča nam on.

Policija je obavila uviđaj i obavestila Više javno tužilaštvo.

Traga se za napadačem i utvrđuje motiv pucnjave.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top