Sabrina Nikolić (25) iz Sonte kod Apatina uhapšena je juče zbog sumnje da je pre tri nedelje ubila svoju tek rođenu bebu muškog pola i bacila je u septičku jamu!

PROČITAJTE: Mališa Jevtović je zverski ubio malu Kaju (3): Sad mu Srbija plaća odštetu zbog torture u zatvoru

 

Telo bebe nađeno je u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici kad se Sabrinin suprug Kristijan vratio iz Mađarske, gde je radio. Pošto je video da mu se žena porodila, a da bebe nema, pozvao je policiju.

- U pitanju je improvizovana septička jama, napravljena od starog bunara. Beba nije bačena kroz taj otvor, jer je na njemu teška betonska ploča, već je, po sopstvenom priznanju, Sabrina iskopala rupu pored i kroz nju ubacila sina u jamu - kaže izvor Kurira.Prema njegovim rečima, Sabrina je navodno rekla da se porodila pre tri nedelje u kući i da je beba bila živa, jer je zaplakala.

 
*FOTO: KURIR

- Pošto je beba zaplakala, onesvestila sam se. Kad sam posle nekog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Nije plakala i nije se mrdala. Onda sam uzela ćebe, iskopala rupu pored septičke jame i kroz nju sam bacila bebu - rekla je navodno Sabrina posle hapšenja i dodala da je posle porođaja dugo krvarila.

Ispred kuće Nikolića juče smo zatekli zapanjene komšije, ali i oca i brata uhapšene. - I prethodnog dana sam bio kod Sabrine, ne znam ništa, ni da se porodila, ni šta je s bebom. Sve je delovalo normalno - rekao je Sabrinin brat po majci, dok je njen otac rekao da je došao da vidi šta se dešava i da ništa ne zna. - Nisam primetio da se moja ćerka čudno ponaša - rekao je zapanjeni otac.

Inače, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila porodicu Nikolić. Pre dva meseca Sabrina i Kristijan izgubili su jednoipogodišnjeg sina Stefana.

 

Telo na obdukciji

UKLJUČENO I SOCIJALNO

Uviđaj u Pionirskoj ulici juče je dugo trajao. Lekar iz Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, a telo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati da li je bila živa po rođenju. U kući Nikolića juče po podne bila je i socijalna radnica Centra za socijalni rad. Ona je obavila razgovor s roditeljima i snimila stanje u ovoj porodici, koja ima još dva sina, starosti tri i četiri godine, nakon čega će centar preduzeti korake iz svoje nadležnosti.

- Stefan je preminuo 20. oktobra zbog komplikacija sa upalom slepog creva. Sabrina je u to vreme bila trudna, a policiji je tada ispričala da je mališanu pozlilo dok je pio mleko - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, kod kuće ni tada nije bio otac deteta Kristijan. - Majka je bila sama s detetom. Rekla je da je sedeo pored nje i pio mleko iz flašice. Rekla je da se dete zagrcnulo i počelo da krklja, posle čega mu je mleko krenulo na nos. Pozvala je Hitnu pomoć, ali detetu nije bilo spasa. Kad su lekari konstatovali smrt, Sabrini je pozlilo, počela je da jeca i kuka i da čupa kosu s glave - kaže izvor.

- Iako se sumnjalo u nasilnu smrt, rezultati obdukcije su potvrdili da je dete umrlo prirodnom smrću. Dečak je preminuo od posledica bolesti creva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo - ispričao je ranije izvor Kurira.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs, Jasminka Miljuš)

Scroll to top