Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović(62) koji je sinoć ranjen iz snajpera dok je ispred hotela "Kraun plaza" u Beogradu bio sa vladikom Joanikijem, poručio je da se dobro oseća.

 PROČITAJTE: OVO JE NIKOLA K.(22) DRŽAVLJANIN SRBIJE KOJI JE UBIJEN U SLOVAČKOJ: Drugari su mu odustali, ali NJEGA JE NEŠTO VUKLO! Sopot zavijen u crno!

 

- Dobro sam! Hvala svima na ogromnoj podršci - kazao je Davidović 

*Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Podsetimo, napadač je iz snajpera Davidovića ranio u ruku, a prema informacijama pojedinih medija, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu.

 

Kako je saznao "Blic", na Novom Beogradu pronađen je zapaljen automobil marke "reno" u kom se nalazio snajper za koji se veruje da ga je napadač koristio pri ranjavanju Davidovića.

*Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za bavljenje politikom. Pre dve godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije "Neksan" bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju pre dve godine kupila od ruske Metropol grupe.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

 

 

 

Scroll to top